«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 7

Δήλωση Νικολοπούλου, εξερχόμενος της Εισαγγελίας:”ταμπού οι δραστηριότητες της οικογένειας Παπανδρέου.Ελάχιστα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτές, και μόνον ιστολόγια…”

nikosnikolopoulos.gr

«Κατέθεσα σήμερα στην Εισαγγελία Αθηνών, ενώπιον του Ανακριτού κ. Κορέα, όλα όσα υπέπεσαν στην αντίληψη μου σχετικά με το θέμα της αντιπαράθεσης του συναδέλφου μου Βουλευτή Π. Καμμένου με τον Αντρίκο Α. Παπανδρέου, ύστερα από αναφορές του πρώτου σε κερδοσκοπικά παιχνίδια σε βάρος της χώρας στα οποία εμπλέκονται και πρόσωπα σχετιζόμενα με τον κύκλο της οικογένειας Παπανδρέου.

Πάντως, όπως μέχρι στιγμής προκύπτει, οι δραστηριότητες των μελών της οικογένειας Παπανδρέου αποτελούν ταμπού.

Ελάχιστα ΜΜΕ ασχολούνται με αυτές, και μόνον ιστολόγια, όπως το antinews, το Olympia, τα Parapolitika κ.ά. σκαλίζουν πληροφορίες που θα έπρεπε να είναι δημόσιες σε μια περίοδο καχυποψίας, σκανδάλων, αλλά και «απαλλοτριώσεων» δικαιωμάτων χάριν της κρίσης.

Χαρακτηριστικό της σιωπής είναι και το γεγονός ότι δημοσιεύματα της «Κυριακάτικης Ελευθεροτυπίας» (Χρ. Ιωάννου – Βασιλική Σιούτη) τον Μάρτιο, Μάιο και Οκτώβριο του 2010 για τη ΜΚΟ του Αντρίκου Παπανδρέου μεταδόθηκαν ευρέως μόλις πριν λίγο καιρό. Η Δικαιοσύνη θα κρίνει αν υπάρχουν ποινικά κολάσιμες πράξεις ή όχι. Πιστεύω όμως ότι η πολιτική διάσταση του θέματος είναι πολύ πιο σημαντική από την ποινική.

ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΡΗΖΟΥΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ. Αφού μάλιστα έγινε ενώπιον της Βουλής από Βουλευτή που κατέθεσε πλήθος στοιχείων.

Υπάρχει ανάγκη να διαλευκανθούν άμεσα όλα αυτά και όχι μετά από χρόνια. Η δικαιοσύνη μόνο με την συνεργασία των Παπανδρέου μπορεί να καταλήξει σε άμεσα συμπεράσματα.

Το θέμα Πανευρωπαϊκά  ίσως και παγκόσμια τίθεται ως «Κερδοσκοπία του Έλληνα πρωθυπουργού σε βάρος της χώρας του». Αυτός είναι ο τίτλος που έθεσε  Αυστριακός ευρωβουλευτής στην ερώτησή του στο Ευρωπαικό Κοινοβούλιο, χωρίς να βάλει ερωτηματικό, εκφράζοντας απόλυτη βεβαιότητα για το γεγονός.

Οι απαντήσεις από όσους εμπλέκονται πρέπει να είναι πειστικές και ξεκάθαρες.

Η Ευρώπη, ο κόσμος όλος παρακολουθεί και λογικό είναι να αναρωτιέται αν αξίζει τον κόπο να προσπαθεί να διασώσει μια χώρα της οποίας η Πρωθυπουργική οικογένεια σχετίζεται, έχει συμφέροντα σε εταιρεία που στοιχηματίζει στην χρεοκοπία της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  1. ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!
  2. Πως πήγαμε στο ΔΝΤ βήμα-βήμα
  3. Η χθεσινή κατάθεση Καμμένου στον εισαγγελέα Κορρέα στο οικονομικό κανάλι SBC

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr