«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 3

Άδειασε το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ μετά την ομιλία του Γιώργου κι όσοι έμειναν πλακώθηκαν μεταξύ τους

Μετά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου, όλοι εξαφανίστηκαν και έφυγαν από το ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ - Άδεια και τα... εργαστήρια
Ως... τραγελαφικά χαρακτηρίζονται τα όσα διαδραματίζονται στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ αμέσως μετά την ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου.
Οι υπουργοί έφυγαν, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ άρχισαν τις βόλτες τους στην... παραλιακή και ορισμένα στελέχη που μιλούν στο βήμα, μιλούν στους... εαυτούς τους καθώς ούτε 50 άτομα τους παρακολουθούν!
Αυτό άλλωστε επισήμαναν και οι ομιλητές, λέγοντας ακόμα πως ούτε στα εργαστήρια που υπάρχουν θεματικές ενότητες προς συζήτηση υπάρχει προσέλκυση του κόσμου, παρά το γεγονός πως ο Γιώργος Παπανδρέου συνεχίζει τις βόλτες του.
Αλήθεια, τι την ήθελαν την Εθνική Συνδιάσκεψη;    πηγη

Πλακώθηκαν στην Εθνική Συνδιάσκεψη (ΦΩΤΟ):

Αφορμή στάθηκε η ομιλία του στελέχους Παναγή Βλάχου που ήταν... ταύρος μαινόμενος!

Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Άναψαν τα αίματα στο ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ! Ο γραμματέας της νομαρχιακής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ στην Κεφαλλονιά, Παναγής Βλάχος, άσκησε σκληρή κριτική στο ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου, προκαλώντας τον εκνευρισμό στο ακροατήριο που άρχισε να τον.. βρίζουν!

-Κάτσε κάτω κοπέλα μου, εγώ δεν είμαι βολευμένος σαν και εσένα - είπε σε κάποια ενώ όταν σηκώθηκαν τρία στελέχη για να τον προακαλέσουν, εκείνος κατέβηκε από το βήμα και πήγε μα άγριες διαθέσεις προς το μέρος τους!

Τελικά, με την επέμβαση των ψυχραιμοτέρων, το επεισόδιο έληξε, ωστόσο το κλίμα δείχνει πως είναι βαρύ. Και πλέον, φαίνεται...

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΔεν έχει εισαχθεί τίτλοςΔεν έχει εισαχθεί τίτλος

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr