«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 10

Προσφορά της αστυνομίας σε όλους τους Θεσσαλονικείς !

Εκ της Αστυνομικής Διευθύνσεως Αθηνών, που κατέλαβε την 10ην πρωινήν της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου, την πόλιν της Θεσσαλονίκης, ανακοινούται ότι:

"Το Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου και μετά την 6ην απογευματινήν, η Ελληνική Αστυνομία, θα πραγματοποιήσει δωρεάν ρίψεις νερού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με το ειδικά διαμορφωμένο προς τούτο όχημα "Αίας". Σκοπός τοιούτων ενεργειών είναι η τεχνητή πρόκλησις δρόσου και η παροχή δυνατότητας δωρεάν λουσίματος στους διαδηλωτάς. Παρακαλούνται οι συμμετέχοντες σε πορείες και διαδηλώσεις, να φέρουν μαζί τους σαμπουάν, σαπούνι και μαλλακτικόν, ίνα εκμεταλευθώσει την ευγενικήν αυτήν προσφοράν της αστυνομίας, εις το κοινόν της συμπρωτευούσης."

Για την αντιγραφή, taxalia.blogspot.com

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr