«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15

Τα έκανε πλακάκια !

 οθόνη έναρξης στα Windows 8 απέχει πολύ από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Τα επερχόμενα Windows 8 δεν αρκούνται στα παράθυρα

Η οθόνη έναρξης στα Windows 8 απέχει πολύ από τις προηγούμενες εκδόσεις.

Σαν Φρανσίσκο: Με την επόμενη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος, η Microsoft παραδέχεται ότι τα παραδοσιακά «παράθυρα» δεν είναι πλέον αρκετά: στα Windows 8, τα εικονίδια στην επιφάνεια εργασίας αντικαθίστανται με «πλακάκια» αφής (tiles), όπως ισχύει στα περισσότερα, smartphone.

Σε συνέδριο για προγραμματιστές που πραγματοποίησε η Μicrosoft στην Καλιφόρνια, οι δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν υπολογιστές-ταμπλέτες που έτρεχαν μια δοκιμαστική έκδοση του νέου λογισμικού.

Όπως αναφέρει ο ρεπόρτερ του CNet, η νέα εμφάνιση του λειτουργικού συστήματος, με την ονομασία Metro, παραπέμπει στο Windows Phone 7.5, την επερχόμενη νέα έκδοση του λογισμικού για «έξυπνα» κινητά τηλέφωνα.

Αυτό σημαίνει ότι τα Windows 8 δίνουν έμφαση στις οθόνες αφής, οι οποίες ήδη χρησιμοποιούνται στους υπολογιστές-ταμπλέτες.

Τα «πλακάκια» του Metro δίνουν πρόσβαση στις αποθηκευμένες εφαρμογές αλλά και σε διαδικτυακές υπηρεσίες όπως το Facebook και το Twitter, από τα οποία μπορούν να αντλούνται και να προβάλλονται αυτόματα οι αναρτήσεις και τα μηνύματα.

Ακόμα, το Metro καταργεί τα κλασικά παράθυρα και τα μενού και υιοθετεί την εργαλειοθήκη «κορδέλα» που χρησιμοποιείται στο Microsoft Office.

Προς το παρόν βέβαια υπάρχουν ελάχιστες εφαρμογές που υποστηρίζουν το Metro, οπότε τα περισσότερα προγράμματα εμφανίζονται στα κλασικά παράθυρα των Windows.

Άλλα χαρακτηριστικά των Windows 8:

Το λειτουργικό σύστημα σχεδιάστηκε να τρέχει τόσο σε επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και σε φορητούς και σε ταμπλέτες
Θα υποστηρίζει τους επεξεργαστές ARM, οι οποίοι έχουν μικρή κατανάλωση ρεύματος και χρησιμοποιούνται ευρέως σε κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες
Ο χρόνος που απαιτείται για την εκκίνηση του συστήματος μειώνεται σημαντικά
Οι οδηγοί των συσκευών (device driver) υποστηρίζουν πλέον μεγάλη γκάμα μοντέλων και ενεργοποιούν τα περιφερειακά χωρίς καθυστέρηση
Τα Windows 8 θα μπορούν να συνδέονται με υπηρεσίες νέφους, όπως το SkyDrive που προσφέρει αποθηκευτικό χώρο σε διακομιστές της Microsoft.

H Microsoft έχει δηλώσει ότι σκοπεύει να λανσάρει τα Windows 8 εντός του 2012, χωρίς όμως να έχει δώσει συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα.

Πηγή

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr