«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Σεπτεμβρίου 15

Ποιανού είναι το μαγαζί "η δυτυχισμένη Ελλάς";

Εσύ κύριε Κώνστα, πόθεν αυτή η αμέριστη συμπαράσταση σε κάποιον που λέει συνεχόμενα ψέματα;
Τι ερώτηση ήταν αυτή που έκανες για τους συνδικαλιστές που είπαν πως θα μπλοκάρουν την έκδοση λογαριασμών της ΔΕΗ και είπες δικό τους είναι το μαγαζί;»
Γιατί μήπως είναι δικό σου ή της κυβέρνησης που ..
πολύ καλά σου ανταπάντησε ο κ. Παυλόπουλος να επιβάλει φόρους επί φόρων κοκ.
Όσο για το αν η κυβέρνηση ψηφίστηκε από το λαό, μάλλον η μνήμη σου είναι ασθενής και ίσως από το πολύ θυμίαμα να υπέστη βλάβη. Με αυτό το πρόγραμμα ψηφίστηκε από το λαό η κυβέρνηση; Αυτά μας έλεγε επί τριήμερο όταν ζητούσε ψήφο εμπιστοσύνης στη Βουλή των Ελλήνων το 2009;

Όσο για τη δικαιολογία ότι δήθεν η κυβέρνηση δεν μπορεί να συγκεντρώσει τους φόρους και εφηύραν αυτή τη φοροεισπρακτική μέθοδο επί δικαίων και αδίκων, δεν μας πείθει και στο κάτω κάτω , όποιος αποτυγχάνει ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ και πάει σπίτι του, πριν τον στείλει ο λαός. Διότι η ώρα που θα «μιλήσει» θα έλθει, είτε σύντομα είτε στην ώρα του.
Και υπόψη σας αγαπητέ κύριε Κώνστα, οι δημοσιογράφοι ως επί το πλείστον κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους από οποιαδήποτε θέση ή μέσο, είναι πρέπει να ελέγχουν την εξουσία και όχι για να συμπαρατάσσονται με αυτήν, διότι στη δεύτερη περίπτωση καταλήγουν υπάλληλοί της και μάλιστα κακοί ...
Νίκος Χριστοδουλόπουλος

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr