«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Σεπτεμβρίου 14

Τελευταία προειδοποίηση

Επειδή οι σφαίρες στην πολιτική ΠΑΝΤΑ γυρίζουν πίσω.
Επειδή το παιχνίδι χόντρυνε πολύ.
Επειδή παίζετε με τα δικά μας λεφτά.
Κυρίες και Κύριοι της Κυβερνήσεως,
παίξατε και με τους θεσμούς, μετατρέψατε το Σύμβολο της Δημοκρατίας μας, τον (υποτιθέμενο) Ρυθμιστή του Πολιτεύματος, σε όρο εκβιαστικού διλήμματος,
ευτελίσατε την πολιτική ζωή,
εκτοξεύσατε αναίσχυντα κατάρες και υποδαυλίσατε ανεύθυνα ελπίδες θεμιτές και προσδοκίες άνομες,
υποσχεθήκατε «τα πάντα τοις πάσι»,
διαλαλήσατε αναιδώς ότι «λεφτά υπάρχουν»,
δώσατε (όπως περίτρανα κάθε μέρα αποδεικνύεται) «γην και ύδωρ» σε κάθε έκφανση αρπακτικού, - κι όλ’ αυτά μ’ ένα στόχο: να «κατακτήσετε» την εξουσία, να αποκτήσετε τους κυβερνητικούς σας θώκους, να ανακτήσετε τον «απωλεσθέντα Παράδεισό» σας.
Η αφέλεια, η αδυναμία κι η ανικανότητα των προκατόχων σας, η διαστροφή του εκλογικού συστήματος, ο ιοβόλος εναγκαλισμός εγχώριων και ξένων «προστατών», οι παραμορφωτικές οθόνες
των φιλικών σας «ΜΜΕ», η ευπιστία κι οι φιλοδοξίες των ψηφοφόρων, έφεραν το γνωστό αποτέλεσμα της 4ης Οκτωβρίου 2009.
Έκτοτε, και επί δυο χρόνια, απομυζάτε κάθε ικμάδα αυτού του Λαού, ανακαλύπτετε περίστροφα στο τραπέζι και παγόβουνα στη ρότα της Χώρας, παρουσιάζετε «σχέδια σωτηρίας» που καταρρέουν αυτοστιγμεί, βυθίζετε τον τόπο στην άβυσσο της ανυπαρξίας, διαλύετε την κοινωνία, λεηλατείτε τους πολίτες, καταστρέφετε συστηματικά κάθε δομή, σύστημα, θεσμό και διαδικασία, περιφρονείτε τους ανθρώπους, εξαθλιώνετε τα «τιμημένα γηρατειά», υποδουλώνετε τα «περήφανα νιάτα», οδηγείτε τις παραγωγικές δυνάμεις στην ανεργία, στην απόγνωση, στην «εφεδρεία», στα λουκέτα, συκοφαντείτε διαδοχικά όλα τα επαγγελματικά και κοινωνικά στρώματα, καθιερώνετε τον χαφιεδισμό, καλλιεργείτε τον ρατσισμό, ενθαρρύνετε τον πολιτικό και κοινωνικό καννιβαλισμό, επιβάλλετε φόρους επί φόρων, παραδίδετε τη Χώρα σε άγνωστα συμφέροντα, κουρελιάζετε το Σύνταγμα, υπογράφετε παράνομες «συμφωνίες», εισπράττετε αλλεπάλληλες δόσεις δανείων, που κανείς δεν ξέρει πού κατευθύνονται και τι, επιτέλους, καλύπτουν, τρομοκρατείτε ασύστολα τον πληθυσμό, ενώ το χρέος (δικό σας δημιούργημα) αντριεύει και θεριεύει, κι ο ζόφος της σαπίλας μολύνει κάθε τι που αγγίζετε.
Κυρίες και Κύριοι Βουλευτές του Κυβερνώντος Κινήματος,
αν διαθέτατε έστω και ελάχιστη ευθιξία, θα είχατε συνταχθεί με τους συντρόφους σας που καυτηρίασαν τις κυβερνητικές «πρωτοβουλίες» κι αρνήθηκαν να γίνουν συνεργοί στο διαρκές έγκλημα της Προδοσίας της Πατρίδας. Αν διαθέτατε έστω και ελάχιστο αυτοσεβασμό θα είχατε εκραγεί προ του φάσματος των επερχόμενων «δυο κολασμένων μηνών», που απειλούν να συνεχίσουν και να επιδεινώσουν τη διετή τραγωδία, και που αποτελούν τη ληξιαρχική πράξη θανάτου της Χώρας. Κι αν σας έχουν απομείνει έστω και ελάχιστα ίχνη αυτοεκτίμησης, στείλτε τώρα τους στραγγαλιστές εκεί που τους πρέπει! Αλλιώς, ετοιμαστείτε να τους ακολουθήσετε!
Υστερόγραφο :
Αυτή τη στιγμή, με 98% πιθανότητες χρεοκοπίας, με τα CDS κολημμένα στις 4733 μβ, με την Μεσόγειο να φλέγεται, με τη Χώρα υπό τροϊκή κατοχή, και την Κυβέρνηση να μην μπορεί ούτε καν να αναπνεύσει, η μόνη λύση είναι οι εκλογές. Αν μη τι άλλο θα υπάρχει αληθινή δικαιολογία για τους επόμενους δυο (κολασμένους) μήνες της κυβερνητικής ανυπαρξίας. Και -που ξέρετε;- μπορεί να αναβαπτιστεί στη λαϊκή εντολή Εθνοσωτήριος Κυβέρνησίς μας, ώστε να συνεχίσει την ανόρθωση του τόπου...
οπωπητήρ    στο   filotimia.blogspot.com

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr