«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Σεπτεμβρίου 17

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ

Ο πρωθυπουργός της υποταγής και του πατσαβουρόχαρτου, με το οποίο εκχώρησε την εθνική κυριαρχία στους νταβατζήδες, δεν επιστρέφει στην Ελλάδα εσπευσμένα για να ανασυντάξει τις κοινωνικές και τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου προκειμένου να οργανώσει μια αποφασιστική αντεπίθεση στους νταβατζήδες εκβιαστές.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥΚ. ΑΝΑ

Αυτός ο πρωθυπουργός που δε δίστασε να προσφέρει «γην και ύδωρ» στους πολιτικούς και εθνικούς εκβιαστές, επιχειρεί γι ακόμη μια φορά μέσα σε λίγες μόλις μέρες, να αξιοποιήσει τους εκβιαστικούς θεατρινισμούς, για να οργανώσει ένα ακόμη αποφασιστικό κτύπημα σε βάρος της Ελληνικής κοινωνίας. Πιο ύπουλο. Πιο επικίνδυνο. Περισσότερο καθοριστικό.

Στο στόχαστρο αυτή τη φορά, μπαίνουν οι διαφαινόμενες και εν πολλοίς αναπόφευκτες – ενδεχομένως και ανεξέλεγκτες - κοινωνικές αντιδράσεις στο γενικευμένο πλιάτσικο που έχει οργανωθεί.

Ο φόβος για πιθανή κοινωνική εξέγερση που θα οδηγήσει σε πολιτικές ανατροπές τους έχει κυριεύσει, και τις μέρες που θα ακολουθήσουν θα γίνουν πιο επιθετικοί και ακόμη περισσότερο επικίνδυνοι.

Τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, έχουν επιδοθεί ήδη σε μια επικοινωνιακή επίθεση με στόχο την αποδόμηση των κοινωνικών αντιστάσεων και το διαρκές ξανα ζέσταμα του μπαμπούλα των απειλών από τις Ευρωπαίες εταίρες.

Πρόκειται να ακολουθήσει ένας κύκλος πολιτικής συναλλαγής, σε μια προσπάθεια προσαρμογής της στάσης των κορυφαίων πυλώνων του πολιτικού συστήματος, στις απαιτήσεις και τους σχεδιασμούς των νταβατζήδων.

Μη τους φοβάστε...

Δεν είναι δυνατοί. Είναι θρασύδειλοι. Και αυτό είναι που τους καθιστά πολλαπλά επικίνδυνους για τον τόπο.
Έχουν βαλτώσει στα αδιέξοδα των επιλογών και του δοσιλογισμού τους.
Οι ευρωπαίες εταίρες τους κρατάνε στο χέρι και τους εκβιάζουν πολιτικά.
Αυτός είναι ο δοσιλογισμός και σ αυτή την κατάντια έφερε το λαό και τον τόπο.

Η ώρα της αποφασιστικής σύγκρουσης έφτασε. Και είναι η ώρα που θα πρέπει να πάρουμε πίσω τον τόπο μας και την αξιοπρέπειά μας...

Αν η Ελληνική κοινωνία διαλέξει να παραμένει διαρκώς υποχείριο απειλών, εκβιασμών και προσβολών από τους άθλιους της Ευρώπης, τότε θα καταστεί μια κοινωνία ραγιάδων, χωρίς μέλλον, χωρίς ελπίδα, χωρίς την παραμικρή προοπτική.
Θα παραμείνει μια κοινωνία που θα άγεται και θα φέρεται από τις επιλογές των νταβατζήδων παραδομένη στο πεπρωμένο που άλλοι επέλεξαν για λογαριασμό της.

Ο άλλος δρόμος είναι ο δρόμος της κοινωνικής χειραφέτησης, της εθνικής και προσωπικής αξιοπρέπειάς μας.

Τώρα χάνουν το έδαφος κάτω από τα πόδια τους… Τώρα είναι η ώρα του καθολικού ξεσηκωμού που θα απαλλάξει τον τόπο μια για πάντα από τον εφιάλτη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr