«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 16

Με μια πολυεπίπεδη και πολυδιάστατη ηγεσία

Φωτογραφία

-Γειά σου ρε Ντερβίς, καραμπουζουκλή, που θέλεις τζιαι μοιράσιν που τα πετρέλαια. Γιατί δεν έρκεσαι να σκάψουμε μαζί ρε καρτάσιη; Θέλεις να σκάφτω μόνος μου να τραβώ το ζόρι τζιαι στο τέλος να μοιράζουμεν; Όπως εκάμετε με τα χωράφκια ;Το ασσιχτήρ, εν τούρτζιηκη λέξη ένεν;

ΤΗΝ περασμένη Τρίτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ανακοίνωσε ότι θα καλέσει Συμβούλιο Αρχηγών “για ενημέρωση και συλλογικό προβληματισμό”, μετά την επιστροφή του από τη Νέα Υόρκη, δηλαδή προς το τέλος του Σεπτέμβρη. Την επόμενη μέρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος ανακοίνωσε ότι το Συμβούλιο Αρχηγών θα πραγματοποιηθεί σήμερα Παρασκευή, πριν την αναχώρηση για τη Νέα Υόρκη. Δηλαδή, μέσα σε 24 ώρες η απόφαση άλλαξε άρδην, διότι μάλλον κατάλαβε ο Πρόεδρος ότι είναι και πάλι εκτεθειμένος. Όταν κάνεις δηλώσεις “με φόντο τις απειλές της Τουρκίας”, όπως έλεγε ο ίδιος και “στο ενδεχόμενο που η Τουρκία προβεί σε άνομη ενέργεια, κάτι που απευχόμαστε, αναμένουμε έντονη και αποτελεσματική αντίδραση από τη Διεθνή Κοινότητα”, σημαίνει ότι αναγνωρίζεις ότι υπάρχουν σοβαρότατες εξελίξεις και άμεσοι κίνδυνοι. Ε, δεν είναι λογικό να καλείς Συμβούλιο Αρχηγών (το οποίο έχεις να ενημερώσεις μερικούς μήνες) μετά που οι απειλές μπορεί να γίνουν και γεγονός.
Είναι ένα παράδειγμα για να ξέρουμε ότι η ηγεσία μας, μπροστά σ΄ αυτές τις εξελίξεις, που έκαναν όλο τον κόσμο να νομίζει ότι από στιγμή σε στιγμή θα ξεσπάσει πόλεμος, χειρίζεται τα πράγματα με σοβαρότητα, μεθοδικότητα και προγραμματισμό.
Αρ. Μιχ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr