«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Αυγούστου 15

“Μία χούφτα στρατιώτες χρειαζόταν πάντα”

Kanakaria Mosaic -3-1-474x690 Τεράστιος, αν και… Τσιλιβίθρας!

Μία χούφτα στρατιώτες χρειαζόταν πάντα

Από τους 300 του Λεωνίδα μέχρι τον γερο του Μωριά και την Επανάσταση, όλη η ιστορία του Ελληνισμού ήταν το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ ….λίγοι εναντίον πολλών, άοπλοι εναντίον οπλισμένων, μικροί εναντίον μεγάλων, φτωχοί εναντίον πλουσίων…
Μια χούφτα ενάρετοι και ένθεοι πιστοί κρατάνε αυτή τη γωνιά της γης σφιχτά και την φλόγα της Ορθοδοξίας άσβηστη.
Και πάντα οι λίγοι θυσιάζονταν για να ζήσουν οι πολλοί και να περάσει η Αρετή και να γίνει Παράδοση και Κληρονομιά…
Και πάλι οι πολλοί θα γίνουν λίγοι και θα θυσιαστούν κι αυτοί με την σειρά τους όποτε χρειαστεί ώστε η Παράδοση να γίνει Ιστορία.
Και μέσα στην πορεία μας βρήκε η ευλογία του Χριστού και η Αρετή του λόγου έγινε Αρετή της ψυχής και η ψυχή ανήκει στον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό.

Χιλιάδες χρόνια ο μαμωνάς και οι υπηρέτες του έσπασαν τα κεφάλια τους σ’ αυτήν την γωνιά της γης.
Κι έρχονται άλλη μια φορά να δοκιμάσουν εκεί που απέτυχαν…να επιτεθούν σε αυτό που δεν εννοούν να καταλάβουν…
Εκεί που έχασαν και καταδιώχτηκαν εκεί πάλι είναι γραφτό να ξαναπέσουν.

Η Ελλάδα έχει στρατηγό την Παναγία μας και στρατό μικρό και “άοπλο” αλλά ΕΜΨΥΧΟ και τρελαμένο ρε καθάρματα απόγονοι τελώνων και φαρισαίων…κούνια που σας κούναγε όταν θα βλέπετε μπροστά σας Έλληνες με τον Σταυρό και τα μάτια να γυαλίζουν…ρεμπεσκέδες.

ΥΣ. Περίοπα :  “Μία χούφτα στρατιώτες χρειαζόταν πάντα” ,και σήμερα υπάρχουν περισσότερες από μια. ΚΟΠΙΑΣΤΕ !! , άλλως τε ,φημιζόμαστε ΚΑΙ για την φιλοξενία μας……

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr