«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Αυγούστου 9

Επειδή δεν είμαστε ανώνυμοι …και το ξέρετε :

Ανώνυμα blogs, κατά τον κ. Πάγκαλο, αποτελούν πολιορκητικό κριό…

Πολλά έχουν γραφεί για τα blog το τελευταίο διάστημα.
Είχαμε ακούσει για κουκουλοφόρους του διαδικτύου, για εκβιαστές..
Τώρα μάθαμε ότι blogs αποτελούν πολιορκητικό κριό...
Το κάστρο που πολιορκούν δεν μάθαμε μόνο.

Ανώνυμα blogs, αποτελούν πολιορκητικό κριό…και μεταδίδουν ως ειδήσεις
μυθεύματα και αποκυήματα της αρρωστημένης φαντασίας τους, φθάνοντας, μάλιστα, πρόσφατα, σε τέτοιο σημείο αναίδειας, ώστε να ισχυρίζονται, ότι όλη η Κυβέρνηση βρίσκεται σε διακοπές, όταν την ίδια στιγμή αυτή εργάζεται, ανελλιπώς, για την ανόρθωση του Κράτους, που η ίδια η Νέα Δημοκρατία διέλυσε.

Αυτά και άλλα πολλά είπε σε χθεσινή  απάντηση στον Εκπρόσωπο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, περί δήθεν διόγκωσης του κράτους από την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ .

Ο κ. Πάγκαλος, στην ίδια απάντηση αποκάλεσε, «βαρώνο Μυνχάουζεν» της Νέας Δημοκρατίας, τον κ. Μιχελάκη.

Αναρτήθηκε από τον/την exomatiakaivlepo στο Αυγούστου 9, 2011

http://exomatiakaivlepo.blogspot.com/2011/08/blogs_09.html

Τα “κάστρα” όταν είναι τέτοια ,συνήθως “πέφτουν” εκ των έσω…. Αλλά επειδή το “δικό σας” μόνο ως τσαντήρι του γύφτου μπορεί να παρομοιασθεί ,(συγνώμη απ τους συμπαθείς Ρομ) θα το σκορπίσουν οι επερχόμενες θύελλες  που εσείς  σπείρατε!!! 

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

1 σχόλιο:

  1. “Χρεωκοπημένες πολιτικές επιλογές, χρεωκοπημένες οικονομικές τακτικές , χρεωκοπημένα του πολιτικού και δημόσιου βίου ατομα , ξεπερασμένες ιδέες , χρεωκοπημένες κοινωνίες και χώρες, ψεύτικες και αναληθείς πληροφορίες και ειδήσεις, χειραγωγημένη πληροφόρηση και τακτικές υπνωτισμού της συνείδησης του σύγχρονου ανθρώπου, θα βρούν απέναντι τους μια νέα ενημέρωση , αυτή που θα διαμορφώνουν , κοινοί άνθρωποι, συντάκτες και αναγνώστες σε ρόλο συμετοχικό στη σύνταξη.” Το είδα και μου άρεσε… ώς σκέψη… όραμα …

    Αυτή η λογική ενημέρωσης μπλόγκ είναι από το μέλλον γιατί στο παρόν είναι σπάνια…

    Στο παρόν βλέπουμε πολλά σιτε με “παγκαλοειδή” χαρακτηριστικά. Φυσικά και εξαρτάται από το περιεχόμενο ,το κείμενο αλλά και την πρόθεση που έχει όταν κάποιος δημοσιεύει στο διαδίκτυο ένα κείμενο. Δεν ‘έχουν όλοι καλές προθέσεις ,ούτε σκοπό την ενημέρωση.
    Τι γίνεται με αυτούς που θεωρούν τις ύβρεις “άποψη” και τη προσβολή, δικαίωμα του υβριστή και λαϊκή έκφραση της δημοκρατίας?
    Τι γίνεται όταν συγκεκριμένες αναρτήσεις ως δημοσίευση αλλά και ως περιεχόμενο, συγκροτούν αντικειμενικά προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης κάποιου?
    Είναι σωστό και δημοσιογραφικό να βρίζει και να κακολογεί κάποιος διαταραγμένος και να θίγει την ανθρώπινη αξία χωρίς να υπάρχει μηχανισμός άμεσης προστασίας και αφαίρεσης αυτών των συγκεκριμένων δημοσιευμάτων?
    Είναι σωστό να προωθούν και να εκμεταλλεύονται κάποιοι ένα μέσο όπως το διαδίκτυο για εγκληματικές πράξεις όπως η παιδεραστία, κλπ ?
    Φυσικά οι ίδιοι οι χρήστες της πληροφορίας αλλά και όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την ουσιαστική χρήση του διαδικτύου ως ελεύθερο ενημερωτικό μέσο θα πρέπει να περιορίσουν αυτά τα φαινόμενα. Ώστε να αυξηθούν ακόμα περισσότερο οι χρήστες και η χρήση ενός πραγματικά δημοκρατικού και ελεύθερου μέσου ενημέρωσης και διάχυσης της πληροφορίας όπως είναι το διαδύκτιο..Πιστεύω λοιπόν ότι όλοι θα πρέπει να ακολουθούμε κάποιους κανόνες σωστής συμπεριφοράς στο Διαδίκτυο ειδικά όταν παραβιάζονται τα προσωπικά δεδομένα τρίτων ή προσβάλλεται η προσωπικότητα, η τιμή και η υπόληψη και η αξία του ανθρώπου, καθώς μια ηλεκτρονική σελίδα μπορεί να αναγνωσθεί, τόσο στην χώρα από όπου ξεκίνησε το όποιο δημοσίευμα όσο και στο εξωτερικό. Όταν επομένως συγκεκριμένες αναρτήσεις ως δημοσίευση αλλά και ως περιεχόμενο, συγκροτούν αντικειμενικά προσβολή της προσωπικότητας, της τιμής και της υπόληψης κάποιου θα είναι καλό για όλους μας να σταματούν και να μην αναπαράγονται.

    Τι κάνεις όμως όταν ένας διαχειριστής σε γραφεί στα “Ιμια του” ? Τι κάνεις όταν δεν έχει ούτε καν μαιλ επικοινωνίας να τον ειδοποιήσεις βρε αδερφέ ότι τέλος πάντων θίγεσαι?

    Προσωπικά θεωρώ ότι όταν ένα σίτε ή μπλόγκ σέβεται τους αναγνώστες του προσέχει ιδιαιτέρα αυτούς τους κανόνες.Έτσι ξεχωρίζουν οι έγκυροι ιστιοχώροι . Όσοι σέβονται τον χρήστη – αναγνώστη τους και όσοι απλά χρησιμοποιούν το ηλεκτρονικό μέσο για “ασυλία” στην τέλεση αξιοποίνων πράξεων. Άρα εξαρτάται από εμάς ως χρήστες αλλά κυρίως από τους διαχειριστές των σίτε να προστατεύσουμε το χώρο μας.
    Αλλιώς και δυστυχώς πολύ σωστά τελικά ο “κάθε πάγκαλος” θα έχει μια καλή δικαιολογία να μας βάζει κανόνες και νόμους και θα έχει και υποστηρικτές…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr