«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Αυγούστου 23

Η Χώρα κινδυνεύει….η ευθύνη των βουλευτών, είναι διαχρονική….και αναζητείται !

 Το κράτος δεν λειτουργεί, η καρδιά του οργανωτικού συστήματος της κρατικής διακυβέρνησης, το Υπουργείο Οικονομικών, αποδεικνύεται ανίκανο και ανεπαρκές να εφαρμόσει το θεσμικό πλαίσιο για την πάταξη της εισφοροδιαφυγής και την είσπραξη των εσόδων.
Η Ευθύνη δεν αφορά πλέον τα κόμματα και τις παρατάξεις, αλλά τον κάθε βουλευτή και την συνείδησή του, προσωπικά.
Έτσι θα ξεχωρίσει καθένας ως μονάδα και θα αποδείξουν ότι πράγματι δεν είναι όλοι ίδιοι.
Αν υπάρχουν πατριώτες, ας το αποδείξουν με την στάση τους, διαφορετικά το κοινοβουλευτικό πολίτευμα στην χώρα μας, θα αποτελεί σε λίγο παρελθόν, με ευθύνη τους.
 
-Κινδυνεύει η Χώρα με χρεοκοπία και απλώνει το χέρι,  χωρίς ντροπή,  σαν επαίτης στους ξένους.
-Κινδυνεύει η Χώρα,  όταν δεν θα μπορεί σε λίγο το κράτος να ασκήσει, ελλείψει πόρων, τις βασικές λειτουργίες,  της εθνικής Άμυνας, της εσωτερικής τάξης και ασφάλειας, της παιδείας, της υγείας, της κοινωνικής μέριμνας, της εξασφάλισης του δικαιώματος εργασίας, κλπ. 
-Κινδυνεύει η Χώρα να μετατραπεί σε Λιβύη, αν δεν μπορέσει το κράτος, να ασκήσει κοινωνική πολιτική και να πληρώσει μισθούς και συντάξεις.
 
 
Υπάρχει(ουν)  βουλευτής(ές) πατριώτης(ες) ;
Αν ναι. 
Ας κάνει(ουν) χρήση, εδώ και τώρα-πριν είναι αργά, των  Μέσων Κοινοβουλευτικού Ελέγχου που έχει(ουν)  στην διάθεσή του(ς) και ας ελέγξει(ουν) αποτελεσματικά,  τον Πρωθυπουργό και τους αρμόδιους  Υπουργούς, συλλογικά και ατομικά, για μη εφαρμογή του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου στην πάταξη της εισφοροδιαφυγής και την είσπραξη των φορολογικών εσόδων και  εισφορών, σε σημείο κρίσιμο και επικίνδυνο για την ύπαρξη, διατήρηση και λειτουργία της κρατικής υπόστασης της Χώρας.
 =Σύνταγμα της Ελλάδας,Άρθρο 33-Όρκος Προέδρου της Δημοκρατίας 

«Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης
Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ
για την πιστή τους τήρηση , να υπερασπίζω την εθνική
ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας,
να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων
και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο
του Ελληνικού Λαού».
=Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρθρο 59 -Όρκος βουλευτών.
“….να είμαι πιστός στην Πατρίδα και το δημοκρατικό πολίτευμα, να υπακούω στο Σύνταγμα και τους νόμους και να εκπληρώνω ευσυνείδητα τα καθήκοντά μου”.
 =Σύνταγμα της Ελλάδας, Άρθρο 4-δικαιώματα και υποχρεώσεις πολιτών.
-Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
-Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
-Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.

Το  έγραψε ο Γιώργος Δ.  εδω.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr