«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιουλίου 7

Πολιτικοί, ΜΜΕ, Αστυνομία και τραπεζίτες της Ελλάδας. Το μήνυμα είναι για σας. video

Τα Στερνά τιμούν τα πρώτα!

iconology2009 είπε

Ιουλίου 7, 2011 στο 2:41 μμ

Εξαιρετικά ευρηματικό-αλλά και μελαγχολικό ε;-φωτομοντάζ! Συγχαρητήρια σε όποιον το έκανε. Απλά να πω ότι φυσικά η γενιά η ίδια, οι ανώνυμοι πρωταγωνιστές εκείνης της εξέγερσης, που δεν πέρασαν απ’το ταμείο για να εισπράξουν το αντίτιμο του αγώνα τους σε πολιτικά οφίκια, λογικά είναι με την εδώ πλευρά, την δικιά μας, που τώρα στενάζει, αγωνιά και αγωνίζεται-φτου και πάλι απ’την αρχή!-για τα ίδια, ματαιωμένα όμως, ιδανικά. Δεν πρέπει να συγχέουμε αυτή τη γενιά-που όχι λίγοι άνθρωποι της βρίσκονται στην ανεργία σήμερα στα πενήντα τους και πάνω- με τους καλοταϊσμένους επώνυμους εκπροσώπους, που είναι η προσωποποίηση του αμοραλισμού και του λαμογιοτισμού.

Φαίη είπε

Ιουλίου 7, 2011 στο 1:27 μμ

Πολιτικοί, ΜΜΕ, Αστυνομία και τραπεζίτες της Ελλάδας.
Το μήνυμα είναι για σας.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr