«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιουλίου 21

η Αθήνα θα ζητήσει αποζημίωση...εδώ γελάνε.

Από το πρωί κάνει το γύρο της Γερμανίας,γράφει το γειτονικό taxalia ,  δημοσίευμα της εφημερίδας Handelsblatt, η οποία επικαλείται αποκλειστικές πληροφορίες, σύμφωνα με το οποίο η Αθήνα θα ζητήσει αποζημίωση  200 εκ. ευρώ από τη Siemens, εξαιτίας του σκανδάλου με τις προμήθειες της γνωστής εταιρείας.  Μάλιστα, όπως λέγεται,  η ελληνική πλευρά πρόκειται να υποβάλλει το αίτημα της τις επόμενες ημέρες χωρίς να αναφέρονται άλλες λεπτομέρειες.

Το πιθανότερο είναι ότι η κίνηση μας -αν φυσικά ισχύει το δημοσίευμα- γίνεται για λόγους αντιπερισπασμού αφού, όπως είναι ήδη γνωστό, η Siemens έχει ανακοινώσει πως πρόκειται να καταθέσει αγωγή κατά του ελληνικού κράτους προκειμένου να αναγνωριστεί πως δεν έχει υποχρέωση αποζημίωσης. 

Μήπως το θέμα απασχολήσει και τη σημερινή συνάντηση Παπανδρέου-Μέρκελ; Μήπως το αίτημα πρέπει να υποβληθεί το πολύ μέχρι 5 Αυγούστου ; Μήπως “κυκλοφορεί” πολύ μα πάρα πολύ στάχτη στα μάτια ;;; Γιατί κάποιο πουλάκι δυο τρία άρθρα πριν, μας τραγούδησε άλλα πράγματα……    Διαβάστε  τι γράφαμε μόλις πριν όχι εμείς…..   το πουλάκι.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr