«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιουλίου 27

Κατσαρόλες, σφυρίχτρες και υπογραφές κατά Χριστόφια

Υπό τη συνοδεία ήχων από σφυρίχτρες και χτυπημάτων από κατσαρόλες πραγματοποιήθηκε αργά προχθές το βράδυ συγκέντρωση χιλιάδων Κυπρίων έξω από το Προεδρικό Μέγαρο στη Λευκωσία, που ζητούσαν επίμονα την παραίτηση του Δημήτρη Χριστόφια ως υπευθύνου για την τραγωδία στη ναυτική βάση «Ευάγ. Φλωράκης» στο Μαρί στις 11 του μηνός, ενώ ήδη έχουν μαζευτεί για τον σκοπό αυτόν 6.500 υπογραφές. Μολονότι οι διαμαρτυρίες του κόσμου είναι καθημερινές, αυτή ήταν η πρώτη φορά που η εκδήλωση «αναβαθμίστηκε» με τον εκκωφαντικό θόρυβο των χιλιάδων σφυριχτρών και κουζινικών. Προηγουμένως, τις παραιτήσεις του προέδρου Χριστόφια και του προέδρου του ΔΗΚΟ Μάριου Καρογιάν είχε ζητήσει ευθέως ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Νίκος Αναστασιάδης, σε ομιλία του στο παγκύπριο συνέδριο της νεολαίας του κόμματός του, για να λάβει χθες την απάντηση από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Στέφανο Στεφάνου ότι «αυτήν την ώρα το βασικό καθήκον και η μέγιστη ευθύνη του προέδρου της Δημοκρατίας και της κυβέρνησης είναι να εργασθούν με όλες τις πολιτικές δυνάμεις για να ξεπεραστούν οι δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος».

Αναφορικά με την καταστροφή, ο παραιτηθείς αρχηγός ΓΕΕΦ Πέτρος Τσαλικίδης δήλωσε («Εθνος») ότι «δεν αποδίδω ευθύνη σε κανέναν ούτε και είμαι σε θέση να αποδώσω. Αυτό θα το κάνουν τα θεσμικά όργανα της Πολιτείας, τα οποία σέβομαι. Είναι έργο της Πολιτείας. Δεν μπορώ να πω για κανέναν ότι έχει ευθύνη», ενώ ερωτηθείς περί του αν αποχωρεί από την Κύπρο με ήσυχη τη συνείδησή του, ο στρατηγός σημείωσε ότι φεύγει συντετριμμένος από την απώλεια όσων χάθηκαν, προσθέτοντας ότι «για αυτό άλλωστε υπέβαλα την παραίτησή μου».

Για το ζήτημα της πορείας των ερευνών και του έργου των ανακριτών της Αστυνομίας που διερευνούν την υπόθεση της καταστροφής ο γενικός εισαγγελέας της Κύπρου Πέτρος Κληρίδης εξέφρασε χθες την πλήρη ικανοποίησή του, σε σχετικές δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον αρχηγό της Αστυνομίας, προσθέτοντας ότι οι ανακριτές έχουν συγκεντρώσει ήδη όλο το υλικό που χρειάζονταν και επιπλέον έχει ληφθεί τεράστιος αριθμός από καταθέσεις, που μελετούνται και αξιοποιούνται.

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης  απ το dimokratianews

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr