«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουλίου 12

Βάστα Μάννα …..

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΟΙ - ΑΝΗΨΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΗ ΜΟΥΣΤΑΚΑ- ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΙ.....


Στα μαύρα έχει ντυθεί ολόκληρη η Κύπρος για τον άδικο χαμό όλων εκείνων που έφυγαν σήμερα τόσο άδικα ύστερα από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε λίγο πριν τις έξι στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στη περιοχή Μαρί, σε 2 κιβώτια με εκρηκτικά από τα 98 που είχαν κατασχεθεί από πλοίο που κατευθυνόταν στη Συρία.
Η είδηση κ μόνο ότι τόσοι άνθρωποι έφυγαν από την ζωή έτσι άδικα μας έχει κυριολεκτικά  κομματιάσει.. Από το πρωί όμως μια άλλη είδηση για το ίδιο θέμα κάνει το γύρω της Κύπρου και όχι μόνο, αφού δύο φαντάροι, δύο δίδυμοι Άγγελοι που υπηρετούσαν εκεί στο συγκεκριμένο στρατοπέδου, ενώ μιλούσαν με την μητέρα τους στην πύλη, σήμανε συναγερμός ότι ξέσπασε φωτιά στο στρατόπεδο... Τα δύο αγγελούδια, ο Χρήστος Χριστοφόρου κ ο Μίλτος Χριστοφόρου, από τον Άγιο Νικόλαο της Λεμεσού δίδυμοι που υπηρετούσαν στο ίδιο αυτό στρατόπεδο, γύρισαν κι  είπαν στην μάνα τους... "Μάνα πάμε να σβήσουμε μια φωτιά, θα μιλήσουμε σε λίγο..." Το λίγο έγινε ποτέ… είναι άγνωστο.  Αυτή η μάνα τους είδε για τελευταία φορά... Ποιος μπορείς να της απαλύνει τον πόνο; Ποιος μπορεί να της φέρει πίσω τα δύο αυτά  Αγγελούδια που με τόση αγάπη και  τρυφερότητα τα μεγάλωσε... Κανείς... Γιατί, όλοι κοιτάνε το συμφέρον τους.... Κυρία Χριστοφόρου, ξέρουμε πολύ καλά τι θα πει πόνος, τι θα πει να χάνεις το παιδί σου... από λάθη κάποιων άλλων. Βάστα γερά...
ΠΗΓΗ

Το βρήκα στο : http://www.mantatanews.gr/2011/07/blog-post_6490.html#ixzz1RtEOgRJ8

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr