«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουλίου 26

Η μεγάλη της “ Κυβίσθησης ” Σχολή ! Κινηματογραφική καταδίωξη σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή της Λοκρίδας...

Πυροβόλησαν κατά αστυνομικών με καλάσνικοφ ,θα΄ “έβαλλαν” και κατά της συνοδείας, “έχει σπίτι” (!) στην περιοχή!! (σ.σ. Παραπομπή σε ….  Νορβηγία ; ) Στην πλατεία συναντήθηκε/μιλούσε με κατοίκους (κλακαδόρους ;)…… μπλα,μπλα,μπλα,μπλα …και στο τελευταίο δευτερόλεπτο : “δεν κινδύνευσε η συνοδεία του” (… ) Και όλα αυτά απ το πράσινο παπαγαλάκι του συστήματος , τη μεγάλη του Γένους σχολή πάνω στο θέμα : η κυβίστηση και πως να την κάνετε πράξη με οφέλη  διαφήμισης  ως επί το πλείστον “άχρωμα”… 

Και όλα αυτά  που ;  Στη  ΝΕΤ  για την παρακάτω είδηση του……  Αστυνομικού δελτίου, απολαύστε την απο το ΖΕΙΔΩΡΟΝ

Άγρια καταδίωξη τώρα στη Λοκρίδα- πυροβολούν τους αστυνομικούς οι ληστές με τα καλάσνικοφ

Κινηματογραφική καταδίωξη σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή της Λοκρίδας...
Χάρη στην άμεση και συντονισμένη κινητοποίηση των αστυνομικών που έστησαν παντού μπλόκα εντόπισαν σε παράδρομο της εθνικής, κοντά στον Προσκυνά, το ασημί BMW με τους 3 ληστές, που λήστεψαν πριν από λίγο τη EUROBANK της Αταλάντης και ξεκίνησε καταδίωξη.
Σύμφωνα με το LamiaReport, μόλις οι αστυνομικοί τους πλησίασαν οι ληστές άρχισαν να πυροβολούν εναντίον τους με τα καλάσνικοφ. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως είχαν στην κατοχή τους 2 καλάσνικοφ και 1 πιστόλι. Το ένα καλάσνικοφ, μαζί με μια κουκούλα και άλλα αντικείμενα τα βρήκαν οι αστυνομικοί λίγα χιλιόμετρα πιο κάτω στο χωματόδρομο.
Στην περιοχή σπεύδει ισχυρή αστυνομική δύναμη από Φθιώτιδα και Βοιωτία.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr