«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Ιουνίου 27

Όνειρο θερινής Ελληνικής νυκτός

Όνειρο θερινής Ελληνικής νυκτός

- Έλληνικά βουνά, χρυσοκίτρινοι κάμποι, χρυσάφι φορτωμένοι..!
Έλληνικά νησιά, Αίολοδαρμένη φύση..!
Έλληνικές θάλασσες, απέραντο γαλάζιο, μέχρις τον Ούρανό..!
Έλληνική φωτονερόπετρα, μια χούφτα ζωντανής τέφρας, βλαστάρια γιομάτη και γλυκά περιβόλια!.

Οξιές, γλυκάνισος, ρίγανες, φτέρες, θροΐσματα…
Γαύροι, γαρίδες, λυθρίνια, τσιπούρες, λαυράκια, αλιεύματα…
Αγριόχοιροι, λαγοί, τρυγόνια, πετροπέρδικες, θηράματα…όλα τούτα Θρέμματα της γλυκιάς Πατρίδας!.

-Τα εμπορεύονται ασύστολα πλούσιοι, έχοντες, κατέχοντες, σαπιοκοιλαράδες και φοροφυγάδες.
Τα απολαμβάνουν υβριστές εμποροπορνοβοσκοί και φακιδιάρηδες ξυγκοφάγοι τού ομιχλώδους βορρά, ξεγελώντας προς το παρόν τον δραγάτη του χρόνου.

Οί πτωχοί τα χαίρονται σε μακάριο ύπνο, με βλέμμα θολής γυαλάδας.
Οί φτωχοί τα ονειρεύονται σ’ όνειρα θαμπωτικά, με κοφτερή ματιά κοιμισμένης δαμάλας, με στεγνό λαρύγγι, απορίες γιομάτοι, στον παχύ ίσκιο της βαριάς άγνοιας.

…και επί των Πυλών η Νέμεσις, ως άλλος Αννίβας, ίνα επιφέρει, την των τοιούτων παθημάτων κάθαρσιν.-

-Αφιερωμένα εξαιρετικά, σε όλους τους δανειοσυντήρητους, νεογενίτσαρους, νεοελλαδίτες, νεοχατζηέλληνες, (νεοπροσκυνητές του εμετικού λάϊφ στάϊλ, του γκρίκ άϊντολ και της τηλετύφλας) νεόπλουτους, νεόπτωχους, νεόφτωχους, νέο-αγανακτισμένους και νέο-εξοργισμένους πού, λησμόνησαν οι «ριψάσπιδες» την κατά Φύσιν Ελληνική Αξιοπρεπή Ζωή!!!

Από την φίλη Αρτάνη/visaltis.blogspot.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr