«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουνίου 14

Πένθιμο εμβατήριο…

lianis Έκτακτη είδηση της τελευταίας στιγμής : Ο βουλευτής Φλωρίνης Γιώργος Λιάνης , υπέβαλλε την παραίτησή του απο μέλος της κοινοβουλευτικής ομάδας του πασοκ και παραμένει ανεξάρτητος βουλευτής.Με 155 πλέον το πασοκ ενω υπάρχουν βάσιμες πληροφορίες και για άλλους αντιδρούντες.Στον αέρα το μεσοπρόθεσμο.Συνταρακτικό το κλείσιμο της επιστολής του.Λέει επι λέξη :

 Ταπεινώσαμε και εξαθλιώσαμε τον Ελληνικό Λαο ! Δεσμευτήκαμε να στείλουμε στην φυλακή όσους φταίξανε τα τελευταία χρόνια και δεν έγινε τίποτα και εδω..

Άχρηστος χρόνος πέρασε με το μνημόνιο και το νέο δεν θα είναι μεσοπρόθεσμο αλλά ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΟ.

Μάλλον και τα ποντίκια απ το καράβι χρειάζονταν κάποιον για   “αρχηγό”. Άρχισαν  τα όργανα ,έγινε η εισαγωγή στο κομμάτι για το πένθιμο εμβατήριο του πασοκ….Σε λίγο και η grand cassa !!!

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr