«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιουνίου 7

Ένα ανθρωπάκι εκτός τόπου και χρόνου που κρατιέται από τα δεσμά του τρόμου.

Που πήγαν ωρέ τα ανοιχτά υπουργικά συμβούλια με τους καμινιερώνυμους; 9 Ώρες “φυλακισμένοι” τα φοβισμένα ανθρωπάκια, μίας κυβέρνησης που πλέον ο συνεκτικός κρίκος είναι ο τρόμος…

http://www.zougla.gr/Uploads/amargarita/071009maketa%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%99%CE%9D%CE%97INSIDE.jpg

Που πήγαν τα μεγαλεία της “ανοιχτής διακυβέρνησης”… Τα Industrial σκηνικά, τα θέατρα με τους καμίνηδες να μπαινοβγαίνουν. Όλα εδώ πληρώνονται και η φωτογραφία είναι άκρως προφητική. Ο “λαοπρόβλητος” δήμαρχος Αθήνας που κυκλοφορεί μόνο με ισχυρή προστασία στην πόλη την οποία διοικεί (!!)

Αλλά το μεγάλο δράμα είναι αυτό που εξελίσσεται σήμερα. Που πήγαν οι υπουργοί που υπάκουαν τυφλά στους image makers για να γράφουν καλύτερα στα πανηγυράκια. Που πήγαν οι περιβόητες εικόνες με τον ΓΑΠ να διαβάζει τις σημειώσεις στα χαρτάκια που κάποιοι του έγραφαν. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Σας αποκαλύπτουμε λοιπόν την κατάσταση που επικρατεί στο υπουργικό συμβούλιο τις τελευταίες ώρες:

Ένα ανθρωπάκι εκτός τόπου και χρόνου που αρχίζει να συνειδητοποιεί το έγκλημα που έχει διαπράξει…

Μία έντρομη κουστωδία υπουργών που νιώθουν την καυτή ανάσα της νεμέσεως να έρχεται…

Η ενοχλητική οσμή της δυσπιστίας που πλανάται στην ατμόσφαιρα: “Αυτός και η παρέα του θα θησαυρίσουν, εμείς θα αναγκαστούμε να αλλάξουμε χώρα.” Έτσι θα μπορούσε να μεταφραστεί η σκέψη πολλώνπαρισταμένων.

Και τέλος, ο Βενιζέλος που αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι έπεσε θύμα της ματαιοδοξίας του με το να πιστέψει ότι ο ΓΑΠ θα έπαιζε fair play κάνοντας τον υπουργό. Ο Βενιζέλος το κατάλαβε πρώτος από όλους αλλά ίσως να μην το συνειδητοποίησε. Ο Βενιζέλος ήταν μάρτυρας στην συνάντηση με τον Κινέζο πρέσβη. Ο Βενιζέλος τώρα συνειδητοποιεί το μεγάλο παιχνίδι ανθρώπων που δεν έχουν καμμία σχέση με την πατρίδα.

Η κυβέρνηση πλέον κρατιέται από τα δεσμά του τρόμου.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr