«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιουνίου 1

Τσίπρας για την απειλή Καρατζαφέρη περί αποχώρησης: Όταν βουλιάζει το καράβι, τα ποντίκια φεύγουν πρώτα!

maous Ο Αλέξης Τσίπρας επιπλέον φωτογράφισε τον Αλαβάνο ως δεκανίκι του Παπανδρέου, λόγω της προτροπής του προς την αριστερά να αποσύρει και αυτή τους βουλευτές της!

“Εάν έκανα κάτι τέτοιο θα έκανα το μεγαλύτερο δώρο στον Γιώργο Παπανδρέου… θα μου έστελνε γλυκά για την υπόλοιπη του ζωή!”

Η κυβέρνηση που δήθεν κόπτεται και αγωνίζεται για την έξοδο από την κρίση, κάθε τρεις και λίγο προαναγγέλει την χρεωκοπία της χώρας!

Όλοι οι Έλληνες ενωμένοι πρέπει να σώσουμε την πατρίδα διώχνοντας αυτή την κυβέρνηση!!

Είναι βέβαιο ότι αυτή την στιγμή δεν υπάρχει κοινοβουλευτική πλειοψηφία για να ψηφίσει το μνημόνιο! Κάντε εκλογές για να σωθεί η χώρα!

Μάγκας ο Τσίπρας. Αφού ξεφορτώθηκε τον άθλιο Αλαβάνο και τον δοσίλογο Κουβέλη, δείχνει ένα ειλικρινές, πατριωτικό πρόσωπο που μόνο συγχαρητήρια μπορεί να αποσπάσει.    πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr