«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιουνίου 30

Ο Επίλαρχος Πάγκαλος και τα 155 άρματα μάχης

Μέσα στη Βουλή κύλησαν σήμερα οι καλολαδωμένες ερπύστριες 155 αρμάτων διαλύοντας το δίλημμα «τρόικα ή τανκς». Αποτέλεσμα: και τρόικα και τανκς. Μερικά άρματα που ρέταραν επί ημέρες, δήλωσαν πως βάζουν πάνω από την αξιοπρέπειά τους το συμφέρον της τρόικας και των μίσθαρνων οργάνων τους και ώ του θαύματος πήραν μπρος.
Έξω από τη Βουλή η παρουσία των ακούραστων αγανακτισμένων πολιτών είχε κουράσει τους ακαμάτηδες νεοσοσιαλιστές πολιτικούς. Πολύ ενοχλητικοί οι μεροκαματιάρηδες, οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, οι άνεργοι, αυτοί που έβαλαν λουκέτο στα μαγαζιά τους, οι φοιτητές, οι συνταξιούχοι με τις ψαλιδισμένες συντάξεις, τα παιδιά και τα εγγόνια όλων αυτών. Έτσι, είχε από χθες τεθεί σε συναγερμό η εμπροσθοφυλακή των μηχανισμών καταστολής. Οι αγανακτισμένοι που βρίσκονταν στην πλατεία έπρεπε να διαλυθούν. Όσοι είχαν αποφασίσει να ενωθούν μαζί τους σήμερα έπρεπε να αποθαρρυνθούν. 500 «αντιεξουσιαστικά» άρματα μάχης άρχισαν να ακροβολίζονται καταλλήλως. Τα γνωστά-άγνωστα άρματα. Άγνωστα σ’ εμάς, αλλά πασίγνωστα στην Αστυνομία. Τουλάχιστον τα 20-30 εξ αυτών που καθοδηγούσαν και παρότρυναν τα υπόλοιπα έχοντας βγάλει την επίσημη στολή για να φορέσουν τζινάκι και μπλουζάκι ως στολή παραλλαγής.
Τελικά τα κατάφεραν. Η Δημοκρατία τους νίκησε τον Λαό. Αυτόν τον Λαό που ξέρει όχι μόνον να αγωνίζεται, αλλά και να μιλάει και να γράφει εδώ και 4.000 χρόνια. Αυτόν που έγραψε :

«ΤΕΤΟΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ». Κύριε Πάγκαλε, διατάξτε.
Σωτήριος Καλαμίτσης
Δικηγόρος

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr