«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαΐου 10

Πλάκα με κάνεις ? η μεγαλύτερη φάρσα στην TV

montelo Ο Ιωάννης λέει :  Φερθείτε σαν απατημένος σύζυγος…

Εκεί που κάθεστε αμέριμνοι και νομίζετε ότι  ο Γιωργάκης σώζει την Ελλάδα σκάει η βόμβα…..

Ο Γιωργάκης ενώ κέρδισε  τις εκλογές λέγοντας το περίφημο «Λεφτά υπάρχουν» και όλοι περιμένουν να πάρουν τις plakamekaneis αυξήσεις πάνω από τον πληθωρισμό εμφανίζεται  το ΔΝΤ και τα αντιλαϊκά μέτρα ……..

Και το κερασάκι…… Ο Στρος Καν μιλάει για υπόγειες συνομιλίες και επαφές με τον Γιωργάκη μήνες ολόκληρους πριν …..όλα καταρρέουν σαν χάρτινος πύργος….. κι όμως….. το ΠΑΣΟΚ  έχει ακόμα στις δημοσκοπήσεις 20 %……

Νοιώθετε προδομένοι; Νοιώθετε πρόβατα που ακόμα μια φορά σας πιάσανε κορόιδα;

Τον δικαιολογείτε; Τον βρίζετε; Φτύνετε την τηλεόραση κάθε φορά που τον βλέπετε; Δεν μπορείτε να πιστέψετε ότι σας το έκανε αυτό;……>>συνεχίζεται… κι εγώ του λέω :  Καλά Πλάκα με κάνεις ;  δες  αυτό :   Η μεγαλύτερη φάρσα που έγινε ποτέ στην ελληνική τηλεόραση  :

Απ την Αλεπού του Ολύμπου….ψαρέψαμε το βίντεο ;)

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr