«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Μαΐου 19

Καίει τον Στρος Καν και η διάσημη «Μαντάμ» ?

“μάθαν οτι μ@μιωμαστε ,πλακώσαν και οι γύφτοι” . Τώρα ποιός “φωτίζεται” απ τη λάμψη του καψίματος που σίγουρα γίνεται , είναι άλλο θέμα….  :

Σε νέα αποκάλυψη η διάσημη «Μαντάμ του Μανχάταν» ισχυρίζεται ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας του ΔΝΤ είχε προσλάβει το 2006 κάποια από τα κορίτσια της.
Η Kristin Davis έγινε ευρέως γνωστή στις ΗΠΑ όταν αποκαλύφθηκε ότι ο πρώην εισαγγελέας και κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Eliot Spitzer είχε χρησιμοποιήσει τις «υπηρεσίες» της. Στη συνέχεια ο κός Σπίτσερ αναγκάστηκε σε παραίτηση.
Η ίδια κυρία ισχυρίζεται τώρα πως και ο Strauss-Kahn ήταν πελάτης της «επιχείρησής» της το 2006, όταν διεκδικούσε το χρίσμα των Σοσιαλιστών για τις προεδρικές εκλογές. Μάλιστα, ένα από τα κορίτσια της Davis παραπονέθηκε για την επιθετική συμπεριφορά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στρος-Καν, που εκείνη της εποχή δεν ήταν διευθυντής του ΔΝΤ, έμαθε για το πρακτορείο της Daviς από την φίλη της 35χρονης, την ιερόδουλη Irma Nici. Η Nici, είχε μάλιστα εμπλακεί στο σκάνδαλο με τον πρώην κυβερνήτη της Καλιφορνία Eliot Spitzer, ενώ πριν από λίγο καιρό είχε δηλώσει ότι έχει «πλαγιάσει» και με τον διάσημο ποδοσφαιριστή David Beckham αν και ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.
Σύμφωνα με τους Times, ο Στρος-Καν, κάλεσε την Davis τον Ιανουάριο του 2006 και της ζήτησε να του βρει μια Αμερικανίδα. Ο Ντομινίκ πλήρωσε μάλιστα 2.500 δολάρια για δύο ώρες με την κοπέλα.
«Πλήρωσε σε μετρητά. Με το πρώτο κορίτσι που του έστειλα ήταν ιδιαιτέρα επιθετικός και δεν ήθελε να ξαναπάει μαζί του».
«Ήταν πελάτης του πρακτορείου μου. Όταν οι άνδρες κακοποιούν τις γυναίκες, δεν πρόκειται πλέον να προστατεύσω την ταυτότητά τους», είπε ο Davis στην Daily Telegraph.
Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο Strauss-Kahn της είχε τηλεφωνήσει απευθείας στο κινητό της και πλήρωσε 1.200 δολάρια σε μετρητά για δίωρες συναντήσεις με τα κορίτσια της. Κάποια από αυτές παραπονέθηκε για τη βίαιη συμπεριφορά του και ζήτησε από την Davisνα μην τον δεχτεί ξανά ως πελάτη.
Πηγή: isotimia.gr / telegraph.co.uk

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr