«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαΐου 20

Αν αποδειχθούν αυτά τότε που θα κρυφτεί η ΝΔ;

contraKammenos "Άδειασε" τον Καμμένο η Ν.Δ. γράφει το taxalia . Αλλά τους απαντά αναλόγως…Δείτε το βίντεο στο τέλος με την απάντησή του !! Εκτός του Contra τα Μουμου μούγκα για το ζήτημα.  :

Σαφείς και ξεκάθαρες αποστάσεις από τον βουλευτή της Ν.Δ. κ. Π. Καμμένο τηρεί η ηγεσία της Ν.Δ. απορρίπτοντας τις δηλώσεις του, ότι ο Πρωθυπουργός κ. Γ. Παπανδρέου είναι «έμμισθος broker» των «διεθνών κερδοσκόπων».
Ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κ. Κ. Τασούλας, αλλά και ο εκπρόσωπος του κόμματος κ. Ι. Μιχελάκης, «άδειασαν» τον κ. Καμμένο που..
αιφνιδίασε και εξόργισε την ηγεσία του κόμματος με τις δηλώσεις του. Τα δυο στελέχη μίλησαν για προσωπικές απόψεις του βουλευτή.
«Αυτά είναι… θέση του κυρίου Καμμένου και όχι της ΝΔ. Και ο καθένας αναλαμβάνει την ευθύνη αυτών που λέει, καθώς και το βάρος των αποδείξεων» τόνισε ο κ. Τασούλας, ενώ ο κ. Μιχελάκης σημείωσε με έμφαση: «Σε κάθε περίπτωση, όποιος εκφράζει τέτοιες απόψεις, οφείλει να φέρνει και τα στοιχεία που τις αποδεικνύουν».
Η στάση του κ. Καμμένου προκάλεσε πολιτική αντιπαράθεση και η κυβέρνηση πέρασε στην αντεπίθεση και συγκεκριμένα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γ. Πεταλωτής έκανε λόγο για γελοιότητα και αθλιότητα, ενώ επιτέθηκε στη Ν.Δ. γιατί δεν αποδοκιμάζει τους ισχυρισμούς του κ. Καμμένου.
Ο κ. Πεταλωτής επέκρινε τη Ν.Δ. ότι από το καλοκαίρι του 2009 ποντάριζε στη χρεοκοπία της χώρας. Μάλιστα επικαλέστηκε αναλυτική ανακοίνωση του, σύμφωνα με την οποία το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, επί προεδρίας του κ. Αγγ. Φιλιππίδη, το καλοκαίρι του 2009, αγόρασε CDS.
Την κίνηση του κ. Καμμένου εκμεταλλεύτηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης που μιλώντας στη Βουλή, αφού είπε ότι δεν μπορεί να ακούγονται τέτοιες εκφράσεις για τον πρωθυπουργό, ανέφερε: «Εάν κάτι τέτοιο συμβαίνει μιλάμε για εσχάτη προδοσία. Αυτή η καταγγελία είναι πολύ σοβαρή. Ή ο κ. Καμμένος πρέπει να καταθέσει στοιχεία που έχει το κόμμα του ή να πάρει θέση».
Την απομάκρυνση του κ. Καμμένου από τη Ν.Δ. ζητεί ουσιαστικά η κυβέρνηση και χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών κ. Ι. Ραγκούσης, είπε με έμφαση: «Για εμάς δεν υπάρχει θέμα Καμμένου. Υπάρχει θέμα Σαμαρά. Εάν ο κ. Σαμαράς τον κρατήσει στη ΝΔ μετά από όσα είπε αναλαμβάνει την ευθύνη για την κατάπτωση του πολιτικού βίου».
Ο υπουργός Εσωτερικών υποστήριξε στη Βουλή, ότι ο πρωθυπουργός πάνω από όλα βάζει το δημόσιο συμφέρον και κανείς δε θα αμφισβητήσει το ήθος και την εντιμότητα του. «Ήταν ένα άθλιο πισώπλατο χτύπημα και πρέπει ο κ. Σαμαράς να πάρει θέση εδώ και τώρα» είπε χαρακτηριστικά.
Η εταιρεία IJ PARTNERS SA δηλώνει ότι "ποτέ δεν προέβη σε οποιαδήποτε αγορά CDS επί ελληνικών ομολόγων", όπως τους κατηγορεί ο Π. Καμμένος

"Η εταιρεία IJ PARTNERS SA ποτέ δεν προέβη σε οποιαδήποτε αγορά CDS επί ελληνικών ομολόγων. Ποτέ κάποιο από τα στελέχη της δεν αγόρασε CDS επί ελληνικών ομολόγων. Ποτέ δεν αγόρασε CDS για λογαριασμό πελατών της. Ποτέ δεν συμβούλευσε αγορά CDS επί ελληνικών ομολόγων". Αυτό αναφέρει η εταιρεία σχετικά με όσα υποστήριξε σε εμφανίσεις του σε μέσα ενημέρωσης, αλλά και στη Βουλή ο βουλευτής της ΝΔ Π. Καμμένος.
Επίσης, στην ανακοίνωσή της η εταιρεία προσθέτει: "Αντιθέτως, η IJ PARTNERS SA, τόσο δημοσίως όσο και κατ' ιδίαν, έχει συστήσει την αγορά ελληνικών ομολόγων, από τον Φεβρουάριο του 2010. Και μάλιστα, προέβη σε αγορές ελληνικών ομολόγων, τόσο για λογαριασμό πελατών της όσο και στελεχών της. Ακόμα και σήμερα, στελέχη της κατέχουν ελληνικά ομόλογα".
Ο διευθύνων σύμβουλος της IJ PARTNERS SA, κ. Θεόδωρος Μαργέλλος, έχει επανειλημμένως και δημοσίως λάβει θέση υπέρ της άμεσης κατάργησης των ακαλύπτων CDS, προστίθεται στην ανακοίνωση που καταλήγει αναφέροντας ότι η εταιρία "θα ασκήσει κάθε νόμιμο δικαίωμά της για να προστατεύσει τη φήμη της από κοινούς συκοφάντες".
(Πηγές: ΤΟ ΒΗΜΑ, ΔΕΞΙΕΞΤΡΕΜ)  Το βίντεο απ το tigraros   :

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr