«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Μαΐου 29

ΟΝΕΙΡΟΕΛΛΗΝΕΣ,

Συμπατριώτισσες και Συμπατριώτεςwitghtower

του Λόγου και της Τέχνης

της Σκέψης και της Δράσης

της Μουσικής και του Χρωστήρα

της Ιδέας και της Εικόνας

Δημιουργοί και Καλλιτέχνες

ΟΝΕΙΡΟΕΛΛΗΝΕΣ,

Ο Ελληνικός Λαός, σ’ όλα τα μήκη και πλάτη της επικράτειας,τούτες τις οριακές στιγμές εξεγείρεται, διαμαρτύρεται, αγανακτεί,απαιτεί..

Μακριά από κάθε κομματικό ιστό, μακριά από οποιαδήποτε σχέση με το υπάρχον πολιτικό σύστημα, αφοσιωμένος στον βαθύτατο πυρήνα της Ελληνικής Δημοκρατίας και του Ελληνικού Τρόπου, ξεκίνησε ειρηνικά και πολυσήμαντα για μια ακόμη φορά στην ιστορική του διαδρομή, έναν Μεγάλο Αγώνα, κυρίως για τα παιδιά του και το μέλλον αυτού του αρχαίου τόπου.

Σε μια εποχή τυλιγμένη στο σύννεφο της ανασφάλειας, όπου οι διανθρώπινες σχέσεις τρίζουν επικίνδυνα και το ρήγμα ανάμεσα στην κοινή λογική και την άφρονα απερισκεψία βαθαίνει οριακά, μέσα σε μιαν ατμόσφαιρα υποβάθμισης της ανθρώπινης ζωής και καταστρατήγησης των αξιών του πολιτισμού, τα συμφέροντα μιας δράκας ψυχοπαθών επικυρίαρχων εμφανίζουν απειλητικά τη φρίκη της πιθανής εξόντωσης της συντριπτικής πλειοψηφίας του ανθρώπου πάνω στον ίδιο τον πλανήτη του.

Ο Αγώνας είναι Μεγάλος. Η Ελλάδα έχει επιλεγεί ως το Μέγα Πείραμα σ’ αυτή τη φονική επίθεση. Και αν αντέξει η Ελλάδα, θα αντέξει και ο πλανήτης όλος!

Αυτή την ώρα η πατρίδα χρειάζεται όλες τις δυνάμεις της,αδελφωμένες, ανεξάρτητες ενωμένες υπαρξιακά, από το τρυφερό χαμόγελο του μικρού παιδιού μέχρι τις χρυσές εφεδρείες των πρεσβυτών του τόπου μας.

Και πάνω απ’ όλα έχει ανάγκη τους Δημιουργούς και Καλλιτέχνες της, αυτούς που παράγουν τον Πολιτισμό της και στηρίζουν τη διαχρονική της συνέχεια.

Οι Δημιουργοί και οι Καλλιτέχνες επιστρατευόμαστε στο Μεγάλο Αγώνα, όλες και όλοι, ενωμένοι, απροσκύνητοι και πλημμυρισμένοι από ελληνική δύναμη. Κάτω από το βλέμμα της παντοδύναμης παράδοσης και με την ψυχή μας ανοιγμένη στο μέλλον, αγωνιζόμαστε για να ξαναστήσουμε τον τραυματισμένο ιστό της χώρας μας.

Δεν περισσεύει καμιά και κανένας. Στη Μητρόπολη πατρίδα, στην Ομογένεια, στην Κύπρο, παντού όπου ανασαίνει ο Ελληνισμός.

Οι ώρες είναι μεγάλες. Άς είμαστε όλες και όλοι μαζί με αυτή την πάλλουσα νεολαία, με το πλήθος των ανθρώπων της καθημερινής πάλης που πλημμυρίζει αυτές τις μέρες τις πλατείες των Ελληνικών πόλεων. Οι μουσικοί και οι τραγουδιστές, οι ποιητές και οι πεζογράφοι, οι ηθοποιοί και οι σκηνοθέτες, οι ζωγράφοι και οι γλύπτες. Μαζί με το Λαό μας μόνο μπροστά μπορούμε να πάμε.Και θα πάμε!

Ελάτε όλες και όλοι οι ομότεχνοι, βγείτε στις πλατείες και με όλη τη δύναμη της Τέχνης σας εκφράστε και εξυψώστε αυτή τη Λαϊκή Φωνή για να γίνει η Φλόγα που θα φέρει την Λύτρωση: την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΟΝΕΙΡΟΕΛΛΗΝΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΛΑΜΠΡΟΣ 2106457744, 6982257916

η εικόνα απο : http://aganaktismenoi-thess.blogspot.com/

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr