«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Μαΐου 25

Δεν φταίτε εσείς, ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ που σας ανεχόμαστε ακόμη...

Από τον Μυστήριο :
Εντάξει, το ξέρουμε ότι τα κυβερνητικά κομάντα πρέπει να μας περνάνε για πολύ μαλάκες, όλους μας.
Αλλά τόσο μεγάλους;
Έχουν την εντύπωση ότι ...
κάθε φορά θα τρώμε το ίδιο παραμύθι, γι’ αυτό και το επαναλαμβάνουν, βέβαιοι για την «επιτυχία» του…
Δεν εξηγείται αλλιώς.
Έτσι, κάθε φορά που θέλουν να περάσουν τα πιο αντιλαϊκά και συνάμα άχρηστα μέτρα, ως αποδεικνύεται από το γεγονός ότι χρειάζονται νέα σκληρότερα, στήνουν το ίδιο σκηνικό.
Πρώτα εμφανίζονται δηλώσεις διεθνών παραγόντων που προβλέπουν ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει επειδή τα μέτρα που έχουν ληφθεί είτε δεν είναι επαρκή είτε δεν εφαρμόζονται. Είναι της μόδας κάθε οικονομολόγος και πολιτικός πους σέβεται τον εαυτό του να προβλέπει αναδιάρθρωση (sic) του ελληνικού χρέους.
Τη σκυτάλη παίρνουν τα γνωστά πια τοις πάσι αργυρώνητα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια, τα οποία αναπαράγουν τις ανωτέρω δηλώσεις, τις μεγιστοποιούν και προσπαθούν να τρομοκρατήσουν την κοινή γνώμη για την απευκταία χρεωκοπία, εκτός εάν…
Εν συνεχεία, τα κυβερνητικά κομάντα, «συγκινημένα» και έχοντας απολύτως ήσυχη τη συνείδησή τους καθώς ενεργούν για το «καλό» της Ελλάδος, παίρνουν αμπάριζα τα παράθυρα των ειδήσεων και στις εκπομπές των φίλων τους δημοσιογράφων για να μας «πείσουν» ότι η κατάσταση είναι κρίσιμη και ότι κινδυνεύουμε να ξεμείνουμε από χρήματα, εκτός εάν...
Συγχρόνως άπαντα τα «μέλη του κόμματος του Μνημονίου» εν χορώ με τους διεθνείς δανειστές μας απαιτούν συναίνεση στην απέλπιδα προσπάθειά τους να βρουν συνενόχους στο ξεπούλημα και στην ανικανότητά τους.
Και τέλος, ο κατασυγκινημένος πρωθυπουργός συγκαλεί έκτακτο (εδώ γελάμε) υπουργικό συμβούλιο, όπου εξηγεί – σε ποιους τώρα είναι άλλου παπά ευαγγέλιο – ότι αυτήν την φορά – τη νιοστή – τα μέτρα θα αποδώσουν, αλλά θα κλάψουν μανούλες. Όχι αυτό δεν το λέει, αλλά οι μανούλες θα κλάψουν, είναι βέβαιο…
Έτσι, κάθε φορά ανακοινώνονται μέτρα χειρότερα από τα προηγούμενα, αλλά το ίδιο άχρηστα. Από τα μέτρα που κάθε φορά εξαγγέλλονται, είναι μερικά που πράγματι θα έπρεπε να είχαν εφαρμοστεί χρόνια πριν. Το αστείο είναι ότι αυτά δεν υλοποιούνται ούτε τώρα, αφού δεν έχουν τα κότσια να τα βάλουν με τους «δικούς τους».
Έτσι, εφαρμόζονται μόνο τα μέτρα, τα «εύκολα», όσα δηλαδή αφορούν μείωση μισθών και συντάξεων, αύξηση φορολογίας και ΦΠΑ, χαράτσια σε ό,τι αναπνέει.
Για τα 280 δις που είναι κατατεθειμένα μόνο στις ελβετικές τράπεζες από Έλληνες, τουμπεκί τα κομάντα. Είπαμε, όπου τους παίρνει πουλάνε μαγκιές…
Αλλά καλά μας κάνουν, αφού η όποια αντίδρασή μας εξαντλείται στο να κάνουμε «like» στο facebook…
Υ.Γ. Αν και μέχρι πρότινος, δεν ήμουν εναντίον μιας κάποιας μορφής συναίνεσης στα πιο βασικά, βλέποντας πόσο άχρηστοι και επικίνδυνοι είναι, αναιρώ τις απόψεις μου. Δεν «παλεύονται» με τίποτε αυτοί….
Τα Σέβη μου.
ΜΥΣΤΗΡΙΟΣ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr