«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαΐου 16

Εβραίος της Θεσσαλονίκης ο Στρός - Κάν

straussKanthess Το βίντεο Είναι από την   εκπομπή (Τρίτη 5 Απρίλη 2011) του βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης του Λάος Κυριάκου Βελόπουλου στο «Τηλεάστυ». Ο 46χρονος Βελόπουλος παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελληνική Τηλεόραση συμβολαιογραφικά έγγραφα που αποδεικνύουν - πέραν πάσης αμφιβολίας - ότι ο Διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Ντομινίκ Στρός - Κάν, είναι Σεφαραδίτης Εβραίος από την Θεσσαλονίκη, όπως ακριβώς και ο Σαρκοζί. Όπως θα δείτε στο βίντεο, ο Βελόπουλος αποκαλύπτει - μέσω των εγγράφων που δείχνει στην κάμερα - ότι η οικογένεια του Στρός - Κάν διεκδικεί μιά τεράστια έκταση στην ευρύτερη περιοχή Θεσσαλονίκης που άρπαξε μετά τον πόλεμο το Ελληνικό Κράτος...
ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ: Ο Γιώργος Καραγκιοζοφέρης αποκαλεί Έλληνα τον Σαρκοζί, διότι είναι Εβραίος της Θεσσαλονίκης. Τώρα που ο βουλευτής του ο Βελόπουλος αποκάλυψε πως και ο Στρός - Κάν είναι Σεφαραδίτης Εβραίος της Θεσσαλονίκης, ο Αρχηγός του Λάος θα αποκαλεί Έλληνα και τον Στρός - Κάν; Κρατάτε Τούρκοι τ' 'άρματα, διότι ο Εβραίος Ραββίνος Τζέζους Μπέν Γιοζέφ (με τις αρλούμπες που ξεστόμισε) έχει κάνει τους Νεοέλληνες να χάσουν κάθε επαφή με την Λογική του Αριστοτέλους..

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr