«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαΐου 31

Ψήφισμα της Συνέλευσης του Λευκού Πύργου 30/05 και live video απ το Σύνταγμα…

Δέστε και τον Αντώνη απ το Σύνταγμα να τους τα “χώνει” καλά.ΕΥΓΕ ΑΝΤΩΝΗ.(το βιντεο στην κορυφή της σελίδας μας).

ΨΗΦΙΣΜΑ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗς ΛΕΥΚΟΥ ΠΥΡΓΟΥ 30/5/2011 :

Εδώ και πολύ καιρό παίρνονται αποφάσεις για εμάς χωρίς εμάς.

Είμαστε εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, μετανάστες, που έχουμε έρθει στο Λευκό Πύργο για να παλέψουμε και να αγωνιστούμε για τις ζωές μας και το μέλλον μας.
Είμαστε εδώ γιατί γνωρίζουμε ότι οι λύσεις στα προβλήματά μας μπορούν να προέλθουν μόνο από εμάς. Δεν ψάχνουμε τι μας χωρίζει, βρίσκουμε τι μας ενώνει.
Εκεί στις πλατείες θα συνδιαμορφώσουμε όλα μας τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις μας.
Καταγγέλλουμε το ξεπούλημα και την διάλυση των κοινωνικών υπηρεσιών (παιδεία, υγεία, κοινωνική ασφάλιση)
Καλούμε όλους τους εργαζόμενους με τα σωματεία τους, χωρίς κόμματα, που θα απεργήσουν την επόμενη περίοδο να καταλήγουν και να παραμένουν στο Λευκό Πύργο.
Να πάρουν πίσω τα μέτρα που μας κλέβουν το παρόν και το μέλλον μας. Διεκδικούμε τον πλούτο που εμείς παράγουμε και αυτοί μας κλέβουν.
Δεν θα φύγουμε από τις πλατείες, μέχρι να φύγουνε αυτοί που μας οδήγησαν εδώ: Κυβερνήσεις, Τρόικα, Τράπεζες, Μνημόνια, όλοι όσοι μας εκμεταλλεύονται και οι πολιτικές τους. Τους διαμηνύουμε ότι το χρέος δεν είναι δικό μας.
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ
ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
ΙΣΟΤΗΤΑ -ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ -ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
Ο μόνος αγώνας που χάνεται είναι αυτός που δεν δόθηκε ποτέ
πηγη  aganaktismenoi-thess.blogspot.com

από το STOPCARTEL TV . :

Το κινητό συνεργείο του STOPCARTEL TV  θα μεταδώσει  πάλι ΖΩΝΤΑΝΑ  όλες τις εξελίξεις κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των πολιτών στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ  από τις 7 περίπου το απόγευμα.
* Οι LIVE μεταδόσεις μπορεί να τροποποιούνται λόγω συνθηκών.
Μεταδόσεις LIVE των λαικών κινητοποιήσεων από το STOPCARTEL TV
ΖΩΝΤΑΝΕΣ μεταδόσεις μετά από ΕΚΤΑΚΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Το Ελεύθερο Διαδικτυακό μας Κανάλι STOPCARTEL TV που λειτουργεί στη βάση εθελοντικής συμμετοχής μελών μας είναι στο μέτρο του δυνατού παρόν στις λαικές κινητοποιήσεις προκειμένου να δίνει τη δυνατότητα σε όσους αντικειμενικά αδυνατούν να παιρνουν μέρος σε αυτές, όπως και στους πολίτες από άλλα μέρη της χώρας να τις βλέπουν ΖΩΝΤΑΝΑ χωρίς τα φίλτρα και τις σκοπιμότητες των συμβατικών ΜΜΕ.
Η δυνατότητα ζωντανών μεταδόσεων με κινητή μονάδα κανονικής ευκρίνειας streaming, επιτρέπει στούς επισκέπτες μας να έχουν άμεση εικόνα των γεγονότων, πράγμα που τα συμβατικά ΜΜΕ δεν θέλουν αλλά και δεν τα συμφέρει να κάνουν, λόγω υψηλού κόστους (αναγκαστικά δορυφορική μετάδοση).
Οι εθελοντές -μέλη μας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων,ώστε να γίνονται απόλυτα σεβαστά τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών.
Ανακοινώσεις στέλνονται ΕΚΤΑΚΤΑ πρός τα μπλόκς και ειδησεογραφικά σαιτς.
Οι διαχειριστές ιστοσελίδων η blogs έχουν τη δυνατότητα της ελεύθερης αναμετάδοσης, χρησιμοποιώντας την απλή διαδικασία EMBED  πηγαίνοντας μέσω του λινκ http://www.livestream.com/stopcarteltvgr και κάνοντας copy paste τον κωδικό EMBED στην ιστοσελίδα τους.Το ίδιο μπορεί να γίνει και στο facebook κλπ.
* Οι LIVE μεταδόσεις μπορεί να τροποποιούνται λόγω συνθηκών.
stopcartel Newsdesk 

 

Watch live streaming video from stopcarteltvgr at livestream.com

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr