«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Απριλίου 1

Aθρόες συλλήψεις πολιτικών τη νύχτα στην Αθήνα & αποκλειστική φωτογραφία

Αθρόες συλλήψεις πολιτικών τη νύχτα στο κέντρο της Αθήνας καθώς επίσης στα νότια και στα βόρεια προάστια!
Πρώην και νυν πρωθυπουργοί,υπουργοί και αρχηγοί κομμάτων συνελήφθησαν μετά από συντονισμένες ενέργειες της Αστυνομίας και κατόπιν αιφνιδιαστικής έκδοσης ενταλμάτων από την Εισαγγελία.Ολα ξεκίνησαν τα μεσάνυχτα και κάτω από καταρρακτώδη βροχή!
Ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου τα πήρε στο κρανίο όταν έλαβε την επιστολή του Υπουργού Δικαιοσύνης (με την οποία του ζητούσε εξηγήσεις για το ρόλο και τη στάση των δικαστικών λειτουργών σε σκανδαλώδεις υποθέσεις του δημόσιου βίου) την ώρα ακριβώς που μελετούσε τη μηνυτήρια αναφορά του Γεράσιμου Γιακουμάτου (που ζητά να βρεθεί ο υπουργός με τις καταθέσεις των 178 εκ.ευρώ).
Μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα σήμανε γενικός συναγερμός,εκδόθηκαν τα εντάλματα σύλληψης και οργανώθηκε γιγαντιαία επιχείρηση με αποτέλεσμα αυτή την ώρα δεκάδες πολιτικοί να βρίσκονται κρατούμενοι σε ειδικά διαμορφωμένο κελί του Κορυδαλλού.
Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες άρχισαν ήδη ανακρίσεις για να εξακριβωθεί αν και ποιοι έχουν "απαλλοτριώσει" χρήματα του δημοσίου και ποιος έχει τις καταθέσεις στην Ελβετία.
Οι ένοχοι θα κρεμαστούν πρώτα στο Σύνταγμα και θα δικαστούν ετεροχρονισμένα με νόμους που θα ψηφίσει η Επαναστατική Επιτροπή!
Ο φωτορεπόρτερ υπηρεσίας του blog εξασφάλισε αποκλειστική φωτογραφία από το κελί τους.

Οσο χαρήκατε,χαρήκατε! δεν έχει άλλο..
Καλή Πρωταπριλιά

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr