«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 15

Ο αγαπητικός

papaxelas Σούπερ σχόλιο από την "e-cynical"

Καλά λένε πως οι πιο παθιασμένοι έρωτες είναι οι γεροντο-έρωτες. Κοίτα να δεις που τα πουρά βγήκαν ξεδιάντροπα στο μεϊντάνι, στα κανάλια και τις εφημερίδες κι αρχίσανε τις φιλοφρονήσεις, το φλερτάρισμα και τα σαλιαρίσματα μ' ένα καινούργιο γκόμενο, γερο-πουρό κι αυτός, μην νομίζετε, αλλά ευέλικτος, παρά την ηλικία του, θεατρίνος, τσαχπίνης και με ματάκι τσακίρικο.

julia Δεν ξέρω τι πέραση έχει στις γυναίκες, αλλά στους άντρες, σκίζει. Είναι γνωστός ο έρωτας του Πάγκαλου προς αυτόν. Όπου βρεθεί κι όπου σταθεί γιαυτόνανε μιλάει. Και να!, να τρέχουν τα σιρόπια και τα σάλια απ' τη μασέλα.

Κι ο Παπακωνσταντίνου, ερωτευμένος δηλώνει και αυτός. Μόνο που είναι πιο συγκρατημένος, μην έρθει και σε ανοιχτή σύγκρουση με τον αντιπρόεδρο που τον είδε πρώτος και τον καπάρωσε. Κι ο Πρόεδρος! Προς το παρόν, κάνει πως δεν βλέπει το ειδύλλιο των παιδιών, αλλά είμαι σίγουρη πως περιμένει την κατάλληλη ευκαιρία να εκδηλώσει κι αυτός το ασίγαστο ερωτικό του πάθος.

Στη λίστα των ερωτοχτυπημένων γράφτηκε προχθές και ο Παπαχελάς. Αμ τι ήταν αυτό το ποίημα που του αφιέρωσε την Παρασκευή στην Καθημερινή! Πες το καλύτερα ωδή, για νάσαι μέσα. Και τι καλό παιδί, και πόσο συνετός, και πόσο ορθόφρων, και πόσο νομοταγής και πόσο ψυχοπονιάρης, και πόσο σέξι! Αλλά και πόσο πατριώτης, όχι σαν κάτι τσόλια απ' τ' αριστερά που είναι έτοιμα να ξεπουλήσουν και την τελευταία σταγόνα πατρίδας!

Τα βλέπω αυτά να ξετυλίγονται μπροστά στα μάτια μου, αλλά και στα μάτια αθώων παιδιών και μου δημιουργείται η εντύπωση πως τα πολιτικά ήθη της χώρας έχουν πάρει τον κατήφορο και πως έχουν εντελώς εκτραχηλινθεί. Πώς είναι δυνατόν τόσοι πολλοί και ευυπόληπτοι άνδρες να είναι ερωτευμένοι με τον ίδιο άνθρωπο, να το δηλώνουν ανοιχτά, να κάνουν ότι δεν ζηλεύουν και να μην ντρέπονται τη ξεφτίλα; Και να σκεφτείς ότι έχουν και οικογένειες από πίσω, γυναίκες και παιδιά που τους βλέπουνε και τους ακούνε.

Δεν ξέρω, δεν ξέρω, έχω δει κατά καιρούς, κι έχω ακούσει πολλά για πολιτικά φλερτ, αλλά μια τέτοιου μεγέθους πολιτική παρτούζα, πρώτη φορά αντικρίζω.

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr