«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Δευτέρα, Μαρτίου 14

Ακατάσχετη μπουρδολογία στο Δημοτικό Συμβούλιο Θεσσαλονίκης

Γράφει και πολύ σωστά το  taxalia  :

Μόνο με τα προβλήματα της πόλης δεν ασχολούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι.

Η απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, αποτελεί κίνητρο για τους πολυλογάδες, να κάνουν επίδειξη πολιτικής ρητορείας, λες και τους εκλέξαμε για κυβέρνηση.

Κάποιοι άλλοι, έχουν πολλά μαζεμένα μέσα τους και κάνουν ακόμη αντιπολίτευση, ενώ άλλοι μουτζαχεντίν του παλιομοδίτικου κομματισμού βλέπουν παντού...

"συντηρισμό", "εθνικοπατριωτισμό" και παπάρια μέντολες. Κάτι που κάνουν διαχρονικά όλοι οι άχρηστοι, που δεν μπορούν να λύσουν πρακτικά προβλήματα: Το ρίχνουν στην μπουρδολογία.

Είναι σαν έναν άχρηστο τεμπέλη μάστορα, που βάζεις στην οικοδομή, πιάνει το μυστρί στο χέρι, αλλά επειδή είναι άχρηστος και δεν ξέρει τη δουλειά, αρχίζει τη φιλοσοφία για την "άτιμη ζωή, την κακούργα κενωνία, τη δεξιά που κατέστρεψε τη χώρα, τους κομμουνιστές που θέλουν να μας κάνουν Ρωσία και να ψωνίζουμε κρέας με κουπόνια" κι άλλα ..χαμπέρια.

Ένας μάλιστα, είπε ότι μέχρι τώρα η Θεσσαλονίκη ήταν συντηρητική, για αυτό δεν είχε τουρίστες. Τον τουρισμό είπε, τον εμπόδιζε ο ...εθνικοπατριωτισμός (!!!)

Όχι ρε αγόρι μου άχρηστο. Δεν ήταν αυτό το πρόβλημα.

Το πρόβλημα ήταν και είναι πολύ απλό και πολύ συγκεκριμένο:

Στο μοναδικό τουριστικό πόλο έλξης που είναι η εκκλησία του Αγίου Δημητρίου, από την οποία περνά το 99% των λίγων τουριστών που έρχονται στη Θεσσαλονίκη, δεν μπορούν να σταθμεύσουν τα λεωφορεία, γιατί πάντα βρίσκεται κάποιος μαλάκας Έλληνας, να κλείσει τις θέσεις που είναι αποκελιστικά για τουριστικά λεωφορεία (με κόκκινο στη φωτο).

Τόσο απλό, τόσο πεζό, τόσο συγκεκριμένο είναι το πρόβλημα και όλα τα υπόλοιπα προβλήματα. Και δεν αντιμετωπίζονται με βερμπαλισμούς, λεκτικές ακροβασίες και την αηδιαστική ξύλινη γλώσσα  του κομματικού σωλήνα. Με δουλειά αντιμετωπίζονται!

Η δουλειά σου είναι λοιπόν, να κρατήσεις επιτέλους ανοιχτό αυτό το πάρκιγκ.

Για αυτό ξελαρρυγγιζόμαστε χρόνια τώρα (άσχετα από το ποιός είναι δήμαρχος), αλλά κανείς δεν μπορεί να δώσει λύση, ακριβώς επειδή, όσοι ασχολούνται με τα κοινά, είναι παρλαπίπες.

Δεν μπορούν να μοιράσουν δυό γαιδάρων άχυρο, που λέει κι η παροιμία.

Ξαναθυμήσου λοιπόν αναγνώστη μου, τι γράφαμε στο taxalia πριν από 1 χρόνο, επί Παπαγεωργόπουλου, εδώ !

και βγάλε τις κομματικές τσίμπλες απ΄το μάτι. Πρόβλημά μας ήταν, είναι και θα είναι τα χάλια της Θεσσαλονίκης κι όχι το όνομα του δημάρχου ή από ποιά παράταξη προέρχεται.

Κι επειδή εμείς πληρώνουμε, απαιτούμε να αφήσουν την ακατάσχετη μπουρδολογία για εθνικοπατριωτισμούς κι άλλους -ισμούς και να ασχοληθούν με τα πρακτικά προβλήματα της πόλης.

Γιατί ο αγαπητός μας δήμαρχος, έχει αναλύσει δεκάδες φορές το πρόβλημα του "διπλοπαρκαρίσματος" και του συνεχούς κλεισίματος δρόμων από ομάδες διαδηλωτών, αλλά δεν έκανε ούτε ένα (-1-) χιλιοστό βήματος επίλυσης.

Δήμαρχος είσαι κυρ-Γιάννη, όχι πολιτικός αναλυτής σε πάνελ του Χατζηνικολάου, για να κάνεις διαπιστώσεις. Αυτές τις κάνουμε και μόνοι μας…..

Διαβάστε και αυτό :

Πολύ ωραία εικαστική παρέμβαση από το Δήμο Θεσσαλονίκης ! Η ημισέληνος είναι το σήμα μας, η Τουρκία η πατρίδα μας

Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene ana Belediye Başkanı
Ως γνωστόν, για την πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Θεσσαλονίκης, η Σελανίκ είναι Τουρκική. ΄Ετσι, η νέα διοίκηση του Γιάννη Μπουτάρη, προχωρά επιτέλους με γοργά βήματα να συναντήσει το πεπρωμένο της, που δεν είναι άλλο από το "Η Θεσσαλονίκη θα ξαναγίνει Τουρκική".
Για αυτό άλλωστε άλλαξε το σήμα του δήμου κι έγινε, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας στην απευθείας τηλεοπτική μετάδοση, έτσι:

Άλλαξε όπως μπορείτε με χαρά να διαπιστώσετε το φόντο αριστερά από την κεφαλή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που ήταν λευκό, άλλαξε πλέον κι έγινε μια πολύ όμορφη ημισέληνος.

Πολύ ωραία εικαστική παρέμβαση, που μπορείτε να δείτε αυτή την ώρα ζωντανά

εδώ: http://fm100.gr/portal/index.php/webtv

Στο taxalia μείναμε ενθουσιασμένοι. Μην βγει κανείς ανεγκέφαλος να πεί μιλήσει για εθνικισμούς. Πρόκειται απλά για μια πανέμορφη εικαστική παρέμβαση σε ένα παλ πορτοκαλί, που είναι φέτος, πολύ της μόδας. Όπως η μητέρα πατρίδα μας Τουρκία.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr