«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 22

Ο κρίσιμος ρόλος της Ρωσίας στην κρίση της Λιβύης

Η Γερμανία συμπάσχει, αλλά απέχει. Η Τουρκία προτείνει στον Καντάφι να φύγει, και είναι αρνητική. Ο Αραβικός Σύνδεσμος εκφράζει τις ενστάσεις του. Το Ιράν, βρήκε ακόμη μια ευκαιρία για να προκαλέσει ανατριχίλα στη Δύση. Και η Ρωσία, συνέστησε αυτοσυγκράτηση.

Αυτή είναι η εικόνα που διαμορφώθηκε σε διεθνές επίπεδο, τη δεύτερη ημέρα των επιχειρήσεων στη Λιβύη, με τις φήμες να λένε ότι το αμερικανικό Πεντάγωνο απογοητεύτηκε από την αποτελεσματικότητα των γαλλικών αεροσκαφών, και έτσι η Ουάσινγκτον ενισχύει τη δική της παρέμβαση.

Η παρέμβαση της Ρωσίας αποκτά άλλη διάσταση, αν αναλογιστεί κανείς ότι η Μόσχα επικαλείται ρεαλιστικά επιχειρήματα, ζητώντας την κατάπαυση του πυρός, ώστε να μη θρηνήσει η Λιβύη και άλλους νεκρούς αμάχους.

Και ο Καντάφι ήταν ο πρώτος που κατάλαβε τι ήθελε να πει ο Βλαντιμίρ Πούτιν, με αποτέλεσμα να διατάξει τον δικό του στρατό να προχωρήσει σε κατάπαυση του πυρός.

Με τους Αμερικανούς να διστάζουν για μια περισσότερο σύνθετη εμπλοκή στη Λιβύη, και την Ευρώπη να παραπατάει λόγω των εσωτερικών διαφωνιών της, η Ρωσία έχει την ευκαιρία να κερδίσει πόντους, και να διεκδικήσει πρωταγωνιστικό ρόλο για την επόμενη ημέρα στην περιοχή.

Φαίνεται άλλωστε να απολαμβάνει μεγαλύτερης εμπιστοσύνης από τις εμπλεκόμενες χώρες, και να έχει ευρύτερο κύκλο συνομιλητών, τόσο σε σχέση με τις Ηνωμένες Πολιτείες, όσο και με την Ευρώπη.

Πηγή  Αλίευση απο :  http://kostasxan.blogspot.com/2011/03/blog-post_4954.html

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr