«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 22

Η ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ…

General Gap Α slap in gap’s face: οι ΗΠΑ κάλεσαν την Τουρκία να τις εκπροσωπεί διπλωματικά και να δρα ως “δύναμη προστασίας” τους στη Λιβύη!

Η  Τουρκία ανταποκρίθηκε άμεσα στην πρόσκληση-πρόκληση.
Η είδηση μπορεί να πέρασε στα ψιλά της επικαιρότητας, αλλά το χαστούκι στην ελληνική εξωτερική πολιτική είναι ηχηρό.

Πολλά μπορεί να λέχθηκαν και να γράφτηκαν αυτές τις μέρες για την αμφιλεγόμενη στάση της Τουρκίας έναντι της συμμαχίας και έναντι των Αράβων στο θέμα της Λιβύης. Αναμενόμενο, έτσι δεν είναι; Τυπική Τουρκία.
Η ουσία είναι, ότι οι ΗΠΑ με την πρόσκληση αυτή, έδειξαν ξεκάθαρα ποιο κράτος θεωρούν αξιόπιστο και σταθερό στη Ν.Α. Μεσόγειο, ώστε να του αναθέσουν τη διπλωματική τους εκπροσώπηση και προστασία επί του εχθρικού πλέον εδάφους “Λιβύη”, σε μια τόσο κρίσιμη για την ανθρωπότητα στιγμή.
Ενώ η Ελλάδα έσπευσε με ακατανόητη και επικίνδυνη βιασύνη να παραχωρήσει έδαφος, θάλασσα και αέρα για την πραγμάτωση μιας βιαστικής απόφασης του Σ.Α., με εμφανή τον πρόχειρο σχεδιασμό, ασαφείς στόχους και ανοιχτές διχογνωμίες μεταξύ επιχειρούντων, η Τουρκία κατήγαγε μία διπλωματική νίκη χωρίς να έχει παραχωρήσει απολύτως τίποτα. Mάλιστα, οι ΗΠΑ θα της χρωστάνε και χάρη!
Ταυτόχρονα συνεχίζει να καιροσκοπεί από το παρασκήνιο προς τα που θα γείρει η πλάστιγγα στη Λιβύη, για να τοποθετηθεί “σωστά” την επόμενη μέρα.
Οι αυτοκρατορίες προτιμούν να αναθέτουν αυτές τις αποστολές σε συμμάχους που θεωρούν αποτελεσματικότερους και σταθερότερους.

Αν η ελληνική οικονομική και εθνική εθελοδουλεία συνεχιστεί, και με δεδομένο τον αποκρουστικό νεοοθωμανισμό που ξεδιπλώνεται μέσα στην Ελλάδα επί 20 συναπτά έτη, να μην πέσουμε και από τα σύννεφα, αν κάποιο πρωί διαπιστωθεί ότι “έχει ανατεθεί στη Τουρκία η ελληνική υπεργολαβία και η διπλωματική διαμεσολάβηση προς τις ΗΠΑ για τις υποθέσεις του ελληνικού προτεκτοράτου”.

ΕΚΤΟΣ, ΕΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ…

Η ΚΡΥΦΗ ΑΤΖΕΝΤΑ…        απο το   αλλενακι

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr