«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Μαρτίου 29

Η μαύρη τρύπα φέρνει νέο πακέτο μέτρων την τρόικα..

..και συζητήσεις για εκλογές – ανασχηματισμό .

-Σκηνές από μια διαφορετική παρέλαση. Αυτή της Νέας Υόρκης. Όπου εμφανίσθηκαν συνθήματα όπως «Ελλάδα, δίπλα σου», αλλά και συνθήματα σαν κι’ αυτό. Ο κίνδυνος να ξεπουληθεί η Ελλάδα κατ’ επιταγήν της τρόικας και του Eurogroup, υποχρέωσε τους ομογενείς να εκφράσουν την ανησυχία τους ακόμη και με αυτόν τον, ασυνήθιστο για τα δικά τους δεδομένα, τρόπο.               Tip ! >> 

Μην πιστέψεις τίποτε αν δεν διαψευστεί: Τέλος στα σενάρια περί ανασχηματισμού έβαλε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, καθώς φουντώνουν πάλι οι συζητήσεις περί αναδόμησης και «ενίσχυσης» του υπουργού των Οικονομικών, ώστε να υπάρξει αποτέλεσμα στον τομέα των εσόδων.
Φυσικά, το είπε και ο κ. Πεταλωτής, τα έσοδα σχετίζονται με την ανάπτυξη κι’ αν δεν υπάρχουν χρήματα δεν μπορείς να τα μαζέψεις. Χθες, συνεδρίασε και η διυπουργική επιτροπή, ακριβώς με αντικείμενο το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα σταθερότητας, αλλά όλα δείχνουν ότι τελικά η κυβέρνηση θα καταφύγει και πάλι στην προσφιλή της τακτική των μέτρων.
Η τρόικα έρχεται νωρίτερα από το προγραμματισμένο στις αρχές Απριλίου και η κυβέρνηση πρέπει να παρουσιάσει στους διεθνείς ελεγκτές κάποια πρόοδο, που δεν αναμένεται να αφορά στα  έσοδα.
Πρέπει εσπευσμένα να καλυφθεί η μαύρη τρύπα του 1,8 δις ευρώ, ενώ εκκρεμεί και το πρόγραμμα εξοικονόμησης των 22 δις ευρώ. Η τρόικα επιμένει σε νέες περικοπές και, παρά τις διαψεύσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έρχεται νέο πακέτο μέτρων, μέσω των περικοπών επιδομάτων και του «κουρέματος» μισθών και επιδομάτων σε ΔΕΚΟ.
Έστω και με έμμεσο τρόπο, όμως, θα υπάρξουν φορολογικές επιβαρύνσεις, παρά το γεγονός ότι η τρόικα δεν δείχνει να συμφωνεί με αυτήν την τακτική. Συζητείται ξανά η μετάταξη αγαθών και υπηρεσιών σε υψηλότερο ΦΠΑ, ενώ θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι θα υπάρξουν και αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ.
Χθες, ο Πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι στο στόχαστρο της τρόικας βρίσκονται οι κλαδικές συμβάσεις εργασίας, προειδοποιώντας για μεγάλη σύγκρουση σε περίπτωση που η κυβέρνηση αποπειραθεί να τις καταστρατηγήσει.
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας ζήτησε χθες σε συνέντευξη Τύπου προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία, υποστηρίζοντας πως η χώρα οδεύει προς την χρεοκοπία.
Η κυβέρνηση επιμένει πως έχουμε αποφύγει την πτώχευση και πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα όταν αρχίσει η εφαρμογή του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων. Αλλά η πρόωρη έλευση της τρόικας δείχνει πως το νέο πακέτο μέτρων έρχεται, σκληρότερο και αμφίβολης πάντα αποτελεσματικότητας.

  Σοφία Βούλτεψη 29/03/2011

Σχόλιο  Περίοπα :  Και το όλως “τυχαίο” , χθες είχαμε και το τηλεοπτικό άνοιγμα των “φακέλων” του Αλέκου. Εεμ ! τόσο καιρό , Αλέκο ο ένας , Αλέκο ο άλλος ,Αλέκο και στο χαζοκούτι της κωλοπετινίτσας για φτηνά προϊόντα ,ήρθε η ώρα να απαντήσει : Φτηνά προϊόντα ; ναι καλά … πάρτε μια πτώχευση ,ένα δε βγαίνουν τα κουκιά του μνημονίου, κι ας μαζεύω εγώ κουκιά για υπουργοποίηση…Ανασχηματισμός γαρ εγγύς . Τι σου είναι η κοντή μνήμη…  Ήθελα να’ξερα ,για κάτι τέτοια δεν έχει διασπορά ψευδών ειδήσεων ; Αλλά ξέχασα ,είναι ειδήμων και  τώρα είναι χρειαζούμενες….(οι ειδήσεις του).

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr