«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Μαρτίου 11

Μπουταρης ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ …. 1η !

Τα ΄δωσε όλα ο Μπουτάρης, Ιστανμπούλ και πάσης Ελλάδος

Έσκισε και πάλι ο Γιάννης Μπουτάρης, υποδεχόμενος τον "φίλο και αδερφό Νταβούτογλου". Τόνισε τις πολύ καλές σχέσεις των δύο λαών και ...την κοινή καταγωγή μας (από πού ως πού κυρ Γιάννη κοινή καταγωγή με τους Τούρκους;) και στο τέλος ζήτησε να βοηθήσει ο Νταβούτογλου, (που υποσχέθηκε ότι θα μας κατακλύσει με Τούρκους τουρίστες), να συνδεθεί αεροπορικά η Θεσσαλονίκη με τη Σμύρνη και την Ιστανμπούλ.

Ναι, φυσικά και είπε "Ισταμπούλ" ο κυρ Γιάννης κι όχι Κωνσταντινούπολη.
Αλλά να τον βρίσουμε; Να πούμε "μαλακία είπε;"
Μα, υπάρχει κίνδυνος να δυναμώσει η "δεξιά". Οπότε, ...δε γαμείς, μπράβο κυρ-Γιάννη.
Ιστανμπούλ και πάλι Ιστανμπούλ ,κι εμείς δε σε μαλώνουμε. Μη χαρούν οι "δεξιοί"! Αυτό είναι το σημαντικό. Να μη σηκώσουν κεφάλι οι "δεξιοί". Εχθρός μας, δεν ήταν ποτέ οι Τούρκοι. Πάντα ήταν οι δεξιοί. Άρα, ας συμμαχήσουμε με τους Τούρκους, αρκεί να νικάμε τους δεξιούς.
Πάνω από όλα το κόμμα.
Προκειμένου να έχουμε κομματικές απώλειες, συμφωνούμε: οι Έλληνες κατάγονται από τους κάφρους της Αιθιοπίας, η Ιστανμπούλ ήταν πάντα Τουρκική, ο Κεμάλ Ατατούρκ μέγας αναμορφωτής της Ελλάδας, η Μακεδονία είναι δημιούργημα του ΓκότσεΝτέλτσεφ, η Θεσσαλονίκη θα απελευθερωθεί σύντομα από τα τομάρια τους Έλληνες που κατέσφαξαν τους Μακεδόνες το 1922 και την κατέκτησαν, η επανάσταση του ΄21 ήταν ακροδεξιό παραλήρημα,  ο ΠΑΟΚ είναι γυφτοομάδα, ο Ηρακλής είναι ομαδούλα και στη Σμύρνη οι μαλάκες οι Έλληνες, λέρωσαν τα πατώματα με τα κωλοαίματά τους και φεύγοντας, ούτε που σκούπισαν!
Τα δεχόμαστε όλα και θα κάνουμε τουμπεκί ψιλοκομένο. Ο,τι πείς εσύ. Είναι καιρός να σου κάνουμε παρατηρήσεις; Και να επωφεληθεί η δεξιά;
Δε γαμιέται κι η πατρίδα κι ο ελληνισμός κι η σοβαρότητα;
Το κόμμα πάνω από όλα. Αφού έτσι νικάς τη δεξιά και τη συντήρηση, χώσε πράμα ! Μαζί σου εμείς και δε γαμείς;
Ο πιστός πασόκος σου, Φώτης

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr