«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Φεβρουαρίου 5

Ποια ΕΡΤ & TV100 ; Να δεις τι γίνεται με το TRT στην Τουρκία…

trtERT Η τουρκική κρατική ραδιοτηλεόραση TRT, διέκοψε τη συνεργασία της με το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, Αναντολού, μετά τη μετάδοση από το τελευταίο φωτογραφίας με το διευθυντή της TRT να έχει γονατίσει μπροστά από δύο υπουργούς.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε την 1η Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια της τελετής εκλογής των μελών του Συνταγματικού Δικαστηρίου και δείχνει τον γενικό διευθυντή, Ιμπραχίμ Σαχίν να συνομιλεί γονατισμένος μπροστά από τον υπουργό Εσωτερικών Μπεσίρ Αταλάι και τον υπουργό Δικαιοσύνης Σεντάτ Ερνγκίν οι οποίοι κάθονται.Το Αναντολού συμπεριέλαβε τη φωτογραφία στο σέρβις του και αμέσως οι υπεύθυνοι της κρατικής τηλεόρασης, θεωρώντας “υποτιμητική” τη δημοσίευση της συγκεκριμένης φωτογραφίας, διαμήνυσαν στο πρακτορείο ότι “εφεξής διακόπτουμε τη συνεργασία”.

Ο γενικός διευθυντής του πρακτορείου Αναντολού συναντήθηκε πάντως με στελέχη της TRT και δήλωσε ότι πρέπει να ανανεωθεί η συμφωνία συνεργασίας μεταξύ τους.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr