«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 2

Η Τούμπα και η Τρούμπα με τα C 130

c130_min Ανταπόκριση από τον Περι(οπα)σκόπο εκ Θεσσαλονίκης : 

Έντονη η παρουσία των ΜΑΤ στην “νυφούλα του Θερμαϊκού”. Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έκαναν αισθητή την παρουσία τους κατά την άφιξή τους από την Αττική ! Σκοπός η τήρηση της τάξεως και ασφαλείας εν όψη του αγώνα  ΠΑΟΚ   v/s Ολυμπιακού. Θα υπάρχει και συνδρομή του ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ.
Μήπως να καλέσουν και μερικά μαχητικά ? Ας κάνουν μια ερώτηση κατά Κάϊρο μεριά , κάτι ξέραν αυτοί εκεί !
Τόση Αστυνομία και μάλιστα με ελικόπτερο ούτε με τον ΓΑΠ στα εγκαίνια της ΔΕΘ δεν είχαμε .
Θα μου πείτε τότε , ένα δυό άντε τρία ζευγάρια παπούτσια είχαν να αντιμετωπίσουν.
-Ναί !   Τώρα όμως τι έγινε ; 
-‘Ντάξει , ντέρμπυ είναι ,αιώνιοι αντίπαλοι ΠΑΟΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ,πάντα στούς μεταξύ τους αγώνες ,είτε Καραϊσκάκη , είτε Τούμπα ,πλακώνονταν οι οπαδοί τους και τα κάναν όλα “λίμπα”.
-Ο χουλιγκανισμός στο Μεγαλείο του !Να μια καλή δικαιολογία παύλα αφορμή παύλα ευκαιρία ! ! !
-Αύριο όμως ο ΠΑΟΚ είναι τιμωρημένος και θα παίξει σε γήπεδο χωρίς “οπαδούς”.
-Ο … θρύλος απ την άλλη έμαθα πως δεν “κατεβάζει” οργανωμένους οπαδούς για να μη γίνουν επεισόδια .
Τι γίνεται ;  Τι φοβούνται και φέραν τόσες δυνάμεις ασφαλείας ;
Λέτε να ‘χει καμιά σχέση το …Κάϊρο ;
Σήμερα το απόγευμα (χθές) άκουσα   C130 να κατεβαίνουν στο Μακεδονία . Ολα είχαν ΜΑΤ ;
Λέτε να μας  έστειλε ο Μουμπάρακ εδω μερικές χιλιάδες απ τους διαδηλωτές του Καϊρου , για να λιγοστέψη το ένα  εκατομύριο απ αυτούς πού ‘χει  εκεί ; 
Λέτε το “πλεονάζον” προσωπικό της εκεί πρεσβείας  των ΗΠΑ να “τέλειωσε” τη δουλειά του και για αυτό να ανακοίνωσαν πως το αποσύρουν ;
Να είναι αυτοί με τα Hergules ; Τα δικά μας C130 με τους Έλληνες κατέβηκαν Σπάτα μεριά.
Ή μήπως δεν τού’κατσε του Σορος η Νομική της Αθήνας και δοκιμάζουν στη Θεολογική του Αριστοτέλειου με ολόκληρη την Πανεπιστημιούπολη απο πίσω και άμεση πρόσβαση στους πέριξ του γηπέδου χώρους . Κι αυτός ο ….. Σύριος με το “βαρύ” οπλισμό και διασυνδέσεις με τους Αντεξουσιαστές ; Καλά για ληστεία πιάστηκε μαζί με το δικό μας αλλά ήταν απο πριν  εδω ;
Δεν έκατσε στην Αθήνα…

Ρεε !         Μπας  και  “κάτσει”  η    ……. νύφη του Θερμαϊκού με την   Τ(ρ)ΟΥΜΠΑ της ;          Τα ΜΑΤ ήρθαν για την  τελετή του ….. γάμου !

“Θού Κύριε , φυλακή τω στόματί μου”  ,αλλά διαβάστε τα νεώτερα. :

Αποσύρονται τα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ απ τα γήπεδα….(σχετικό ..κάπως).

Στη δημοσιότητα τα ονόματα και οι φωτογραφίες των συλληφθέντων για ληστεία με εντολή Εισαγγελέα.Στο χώρο των Αντιεξουσιαστών  ανήκει ο Σύριος και ο ημεδαπός στην κατοχή των οποίων βρέθηκε βαρύς οπλισμός,”κενα” έγγραφα φοιτητικων ταυτοτητων και πασσο, κείμενα απευθυνόμενα στον παραπάνω χώρο κλπ.

Δεν  παραιτείται ο Μουμπαρακ.

Αναβάλλει την επίσκεψη στην Αίγυπτο ο Ερντογαν!

Ανήσυχη και άϋπνη παρακολουθεί την Αίγυπτο η  Χιλαρυ Κλιντον.(Εδω γελάνε..)    

Και κάτι τελευταίο ,κάποια στιγμή το απόγευμα χθες ανέφερε στούς τίτλους των ειδήσεών του και στο πορταλ του γνωστό ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης για την έντονη παρουσία και άφιξη των ΜΑΤ στη πόλη μας ,αλλα σε χρόνο ντετε που λένε κατέβηκε το θέμα απ το πορταλ και το έκανε “γαργαρα” στο επόμενο δελτίο του……..

ΥΣ.  Άλλως τε ο ΠΑΟΚ  διατηρούσε ανέκαθεν δεσμούς με την Αίγυπτο……

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr