«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 2

Η εξέγερση του τσιγάρου…

tsigaropipes

Γράφει ο Βασίλης Τσεκούρας

Για 3η φορά γίνεται καθολική απαγόρευση του τσιγάρου στην Ελλάδα.
Για άλλες τόσες φορές οι ιδιοκτήτες καφέ – μπαρ – εστιατορίων λένε ότι τα τασάκια δεν θα φύγουν από τα τραπέζια.
Εδώ που τα λέμε, κυνηγάνε με το τουφέκι πλέον τους πελάτες. Αλλά το πιο σημαντικό, είναι ότι αυτός που ακολουθεί τον νόμο, «χάνει» πελάτες από τον διπλανό του που έχει κάνει το βάζο με τα λουλούδια τασάκι, τα κεριά που διακοσμούν τον χώρο ή ό,τι άλλο μπορεί να σκαρφιστεί ο ευφάνταστος ελληνικός νους.
Οι έλεγχοι έχουν ξεκινήσει, αλλά και πάλι το ελληνικό δαιμόνιο έχει χτυπήσει. Μετά τις 9 το βράδυ, οι ελεγκτές εξαφανίζονται . . .
Και αναρωτιέμαι: Μήπως οι έλεγχοι θα πρέπει να ξεκινούν στις 9 το βράδυ;
Γιατί υπάρχουν αρκετοί δήμοι στην χώρα που δεν έχουν καν …Δημοτική αστυνομία για να γίνουν έλεγχοι. . .
Οι ιδιοκτήτες καφέ-μπαρ πάνε σε νέες κινητοποιήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο, γιατί όπως έχουν πει καλύτερα να τους κλείσει το κράτος από τα πρόστιμα, παρά η αναδουλειά.
Και εδώ που τα λέμε, κυρίως στα νυχτερινά μαγαζιά που το κάπνισμα «επιτρέπεται» είναι ασφυκτικά γεμάτα.
Την επόμενη Δευτέρα, πάντως, θα μάθουμε αν η κυβέρνηση θα έχει να αντιμετωπίσει ένα ακόμα απεργιακό μέτωπο.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr