«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23

Φοβερή μαρτυρία : “Μόλις γύρισα από την συγκέντρωση. ‘Ημουν από τους πρώτους που έφτασαν …

.. στο Σύνταγμα και έχω να πω τα εξής”:

Καθώς ο κόσμος ανέβαινε Σύνταγμα από Σταδίου, ξαφνικά από το πεζοδρόμιο τροχάδην ανέβαιναν τα ΜΑΤ μαζί και το τονίζω ΜΑΖΙ με καμιά 100σταριά κουκουλοφόρους νεαρούς με μέσο όρο ηλικίας τα 14 με 16 χρονών!

Τους βλέπαμε να τρέχουν παρεούλα στο Σύνταγμα με τα μεν ΜΑΤ με τα γκλομπς, τα δε “αναρχικά” κρατώντας πλαστικές σακούλες με μολότωφ.

Μόλις φτάνανε Σύνταγμα χωριζόντουσαν, τα μεν ΜΑΤ έπαιρναν θέσεις μπροστά στο ξενοδοχείο της Μ. Βρετανίας και οι δε κουκουλοφόροι στο πάρκο της πλατείας ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ και οι δύο ομάδες να φτάσει ο κύριος όγκος της πορείας στο Σύνταγμα.

Με το που έφτανε ο κόσμος στο Σύνταγμα, αρχίσανε τον ψευτοπόλεμο με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει τόσο αποπνικτική ώστε ο κόσμος να αρχίσει να διαλύεται στα γύρω στενά!

Αυτή είναι η αλήθεια για τους ψευτοαναρχικούς και τις ψευτοσυμπλοκές!
Είναι ντροπή να μη αφήνουν τον κόσμο να διαδηλώσει την αντίθεσή του και να χρησιμοποιούν χούλιγκαν των γηπέδων, υποθέτω με κάνα χαρτζιλικάκι του 100στάρικου προκειμένου να διαλύσουν ειρηνικές πορείες δηλητηριάζοντας τον κόσμο με χημικά!

Αλήθεια πόσα λεφτά από το υστέρημα του Ελληνικού λαού πλήρωσε ο κύριος Παπουτσής προκειμένου να στρατολογήσει όλα αυτά τα 15χρονα και να οργανώσει αυτή την θεατρική παράσταση;

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει! Από παντού και από χιλιάδες κόσμου, 50άρηδες και 60άρηδες άκουγα να φωνάζουν ότι πρέπει να έρθει ο …. Στρατός για να βάλει τον κάθε κατεργάρη στην θέση του!

Μα είναι τόσο ηλίθιοι και τόσο ανίκανοι ώστε να στρέφουν τον κόσμο στην απαίτηση να αναλάβει τα ηνία της χώρας ο Στρατός όπως και στην Αίγυπτο!

Εκεί θα μας οδηγήσουν στο τέλος με αυτές τις πρακτικές, αν δεν αναλάβει κάποιος πολιτικός ηγέτης με τσαγανό να ξεμπροστιάσει όλους αυτούς και να τους εξαφανίσει από την πολιτική σκηνή του τόπου!

Σημειωτέον ότι είναι η πρώτη μου φορά, τόσο για μένα όσο και για συναδέλφους μου που πήγαμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας!

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ 

Ήμουν και εγώ Εκεί !    είπε :

Φεβρουαρίου 23, 2011 στο 7:15 μμ

Επειδή ήμουν και γώ εκεί και μάλιστα λόγω καταστάσεως, είδα τα πράγματα επίσης με τα ματάκια μου, οι παράλληλες πορείες ήταν για να είναι εκεί οι μεν επειδή θα ήταν εκεί οι δεν!

Τα MAT έχουν εντολή να μη πειράξουν τα μπάχαλα, είτε 16 είτε 17, ανήλικα πάντως, γιατί παίζουν τον ρόλο των χρήσιμων μαρτύρων. Αν τα «πειράξουν» και ξαφνικά βρεθεί να «παίζει» κάποιος «χρήσιμος μικρός ηλίθιος», τον «χρήσιμο μικρό νεκρό», θα γίνει όχι της πλατείας Ταχρίρ που ονειρεύεται η αριστεράντζα με αρχηγό τον Αλαβάνο, αλλά της «Αθήνας του 2008» και βάλε!
Ο «κάθε στρατός» έχει πάρει θέση και κάνει παιχνίδι!
Με τις στολίτσες τους, τα κομφόρ τους, τα αξεσουάρ τους.
Να το σκεφτεί κανείς έτσι κι άν θελήσει να παίξει, να «ξέρει» τί ρόλο θα διαλέξει ή τι σόι κομπάρσος θα γίνει!
Όχι κλαψούρες και διαμαρτυρίες! Πόλεμο θέλουμε, πόλεμο θάχουμε!
Στη σκηνή που θα «πηδήξουμε να πράξουμε», που λέει κι ο Καζαντζάκης, ας μην είμαστε τουλάχιστον όχλος! Γιατί σ΄ αυτό το «Έργο», εκείνος που θα «φορτώσει» και θα «φορτωθεί», θα είναι το απρόσωπο πλήθος.
Είτε στα ανάκτορα των τσάρων, είτε στις Βερσαλλίες, είτε στις ΜαοΤσετουγκικες πορείες, είδε ποτέ, κανείς, πουθενά από τον «λαό», τον «όχλο», το «προλεταριάτο», το «κόκκινο ποτάμι», εκπλήρωση των πόθων; Είδε ποτέ, να αντιπροσωπεύεται το πάθος και να αντιπληρώνεται το τίμημα αίματος, θυσιών, και προσφορών;
Οι ηγεσίες είναι προεπιλεγμένες, ό,τι ακολουθεί είναι πολλές φορές χειρότερο κι από το προηγούμενο και τα εναλλασσόμενα ή νέα συμφέροντα, στρογγυλοκάθονται πάνω σε εκατόμβες νεκρών, τράχηλους υποτακτικών και πλάτες φοβισμένων!
Αυτή η «εκτόνωση της οργής του πλήθους μέσω διαδηλώσεων», που προσφέρει ναρκοπέδια, πεδία ασκήσεων φόβου, εξουσίας, επίδειξη ισχύος και χρειαζούμενα πλάνα για το, προς γνώση και συμμόρφωση, παγκόσμιο φιλοθεάμον κοινό, δεν έχει να προσφέρει ουσιαστικά, αφού το παιχνίδι «σφυρίχτηκε να λήξει»…. και έχει λήξει!
Ο ΓΑΠ το πήρε το παιχνίδι, το έπαιξε και το έληξε! «ΚατέΚτησε» και το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Οι αγώνες που μείναν είναι άνευ σημασίας. Σαν αυτούς που θα δώσει η …ΑΕΛ, από δώ και πέρα!
Με την βούλα των εκλεκτόρων του, εκείνων που του έδωσαν 10 βαθμούς διαφορά από τον …«ξεφτιλισμένο», με τη βούλα των σπονσόρων του, (βλέπε ΙΣΤΑΜΕ και χορηγούς, όπως τους ψάχνει η μαμά του στα μέιλ που μας χάρισε η Κανέλλη), με την ευλογία και την συνενοχή των αλληλέγγυων εξαπτερύγων που έπαιξαν άλλη μια φορά το ρόλο των «φρονίμων άνευ φρονήματος», με την αμέριστη ιδεολογική υποστήριξη της αριστεράς που έκανε δυνατή τη διάλυση σ΄ όλα τα επίπεδα του κρατικού ιστού της Ελλάδος.
Όλη αυτή η κατάσταση που ζούμε σήμερα, είναι μια «πάρτα αλλιώς» ιστορία που ζήσαμε. Και αφού «δεν μάθαμε» αφού μας την κρύψανε, είμαστε καταδικασμένοι να την ξαναζήσουμε, να ξαναπάθουμε, για «να μάθουμε»!
Η ιστορία όταν επαναλαμβάνεται, έρχεται να την ζήσουν εκείνοι που δεν μάθαν απ΄ αυτήν!
Και τότε οι Γερμανοί επετέθησαν…. Το 40
Και τώρα Γερμανοί σήκωσαν το μεσαίο δάχτυλο… το 10
Και τότε Ήρθε Η Γερμανική κατοχή …το 41
και τώρα επιβλήθηκε η Τρόικα ως κατοχική κυβέρνηση ….το 11
και τότε οι σώφρονες υποτάχτηκαν…και τώρα συνασπίσθηκαν
και τότε Οι αστοί άρχισαν τον αγώνα με τον Περίκο και τώρα οι αστοί αντισταθήκαν με τον Αντώνη (θέλουμε να πιστεύουμε…)
και τότε, όταν δόθηκαν οι εντολές(με την ρήξη της συνθήκης Ριμπεντροφ-Μολότωφ)
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/4/4c/MolotovRibbentropStalin.jpg/230px-MolotovRibbentropStalin.jpg)
συστήθηκε το Εαμ…και τώρα ο αγώνας ποδηγετείται από το ίδιο χώρο…
και τότε μια Αφρική ήταν στο πεδίο των μαχών και τώρα οι …ΜουμπάρακοΚαντάφοΡομελ κάπου εκεί “δεν βαστήξανε” τις εξελίξεις.
και τότε χρειάστηκαν 4 χρόνια να φτάσουμε στην Ελευθερία και τώρα 4 χρειάζονται για να σωθούμε –λέει- από τον βραχνά τους
και τότε υπήρξαν οι συνετοί που συνεργάστηκαν και τώρα «η κυβέρνηση των προθύμων» με τους «αλληλέγγυους», δίνουν γη και ύδωρ (κυριολεκτικώς)
και τότε την απελευθέρωση ακολούθησε ο εμφύλιος και τώρα μην αμφιβάλει κανείς ότι θα βρεθεί με το σουγιά (;) στο λαιμό ή το καλάσνικωφ στο κεφάλι!
Καταδικασμένος να τα ξαναζήσει ο ‘Ελληνας, νεόγνωμος και αμνήμων, γρήγορα θα καταλάβει πως αν δεν διαλέξει το μέλλον του και δεν παλέψει να το κερδίσει, θα το κάνουν άλλοι και πολύ πιθανόν να μη τον συμπεριλάβουν στις προοπτικές τους!!!
Η επιλογή ακόμα μια φορά , ηγετών της οργής του και των σημαιών που θα συμβολίσουν τον αγώνα του, θα κάνουν την διαφορά.
Μόνο η γνώση της ιστορίας δίχως σκελετούς κρυμμένους στα ντουλάπια και παραμορφωτικούς καθρέφτες που δεξιώνουν την αριστερότητα και αριστερώνουν την δεξιότητα, θα την κάνει να είναι και σωστή.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr