«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Φεβρουαρίου 23

ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ ΑΠΕΡΓΟΥΝ ΟΤΑΝ "ΞΥΠΝΑΕΙ" Ο ΛΑΟΣ….

ΤΗΝ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΟΙΜΗΣΟΥΝ

Γράφει ο Γιάννης Πρεβενιός

Πραγματικά είναι άξιο λόγου το πως τον τελευταίο καιρό ταΜΜΕ καλύπτουν τα γεγονότα της επικαιρότητας!!!

Η διαπλοκή και η εγκάρδια σχέσεις τους με την εξουσία έχειξεφύγει από τον απλό εναγκαλισμό και έχει γίνει “σφιχταγκάλιασμα” με εκατέρωθενεξυπηρετήσεις!!!

Η εξουσία κάνει τα στραβά μάτια στην ταχτοποίηση των συχνοτήτωνπου θα έπρεπε εδώ και χρόνια να τους έχει δώσει για να είναι νόμιμοι και φυσικάαπαιτώντας την εφαρμογή των νόμων που αφορούν ποσοστιαία μεγέθη για το περιεχόμενοαλλά και την ποιότητα των προγραμμάτων.

Επίσης καθυστερεί σκανδαλωδώς να εισπράξει τους φόρους πουχρωστάνε με πιθανότερη εξέλιξη στο.......... άμεσο μέλλον να τους τα χαρίσει!!!

Βέβαια η μεγαλύτερη και ουσιαστικότερη σχέση τους, έχει να κάνειμε τις αναθέσεις και τα πάρε δώσε με τους καναλαρχοεργολάβους που λυμαίνονταιμε αδιαφανείς και ύποπτες συμβάσεις τα μεγάλα έργα της χώρας μας!!!

Από την μεριά τους οι εν λόγω κύριοι σε ανταπόδοση όλων τωνπαραπάνω βλέπουμε το πως λειτουργούν αποκρύπτοντας ή παραπληροφορώντας τονΕλληνικό λαό για μεγάλα και σημαντικά γεγονότα.

Θεωρώ λοιπόν ότι σκοπίμως μέχρι στιγμή οι ηγεσίες τους επιλέγουννα κάνουν απεργία την ίδια μέρα που απεργεί η πλειονότητα του λαού.Σίγουρα σε τέτοιες μεγάλες απεργίες υπάρχει η ανάγκη της πραγματικής ενημέρωσηςμε εικόνα και ήχο για να μη γίνετε διασπορά ειδήσεων εκφοβιστικών και μεθοδευμένων από τουςκρατούντες.

Δεν δίνουν λοιπόν εικόνα για το τι γίνεται στις προσυγκεντρώσειςμε σκοπό να μην ενθαρρύνουν κάποιους συμπατριώτες μας που αμφιταλαντεύονται ήκαι φοβούνται να συμμετάσχουν.

Η “ύποπτη” αποχή τους εκτός την υποβάθμιση του γεγονότος δημιουργεί καιτο οπτικουακουστικό κενό που δίνει την ευκαιρία να δρουν ανεξέλεγκτα οι γνωστοίάγνωστοι προβοκάτορες οι οποίοι πάντα βρίσκουν τον τρόπο να δίνουν “αιτίες” στην αστυνομία γιαεπεμβάσεις με χημικά και άλλα μέσα με τα οποία διαλύουν με ανορθόδοξοκαι βίαιο τρόπο τις μεγάλες αυτές συγκεντρώσεις!!!

Κύριοι δημοσιογράφοι σίγουρα όπως όλοι μας έχετε το δικαίωμανα απεργείτε και να διεκδικείτε, όμως μη το κάνετε τις μέρες που ο λαός είναι στουςδρόμους και χρειάζεται την άμεση και σωστή πληροφόρηση. Μη πέφτετε στην παγίδατων αφεντικών σας και των μεγαλοδημοσιογράφων που έχουν κάνει την μπάζα τους εδώκαι χρόνια και τώρα μας το παίζουν ανεξάρτητοι, προφεσόροι και ξερόλες.

Οι περισσότεροι από εσάς αν και παίρνετε ψύχουλα έχετε τομεράκι για αυτό που κάνετε και δεν σας αξίζει να είστε στο ίδιο τσουβάλι με όλουςαυτούς που θέλουν να σας χρησιμοποιούν για ιδίων όφελος αλλά και ως “κυματοθραύστη”της όλο και διογκούμενης οργής των πολιτών!!!

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr