«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 13

Στον γελοίο θίασο των “εθνικά υπερήφανων” του μνημονίου, μόνο η Μαλβίνα θα μπορούσε να απαντήσει:

ΟΞΩ ΠΟ*ΣΤΗΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ!

Δηλαδή:

  • Όξω τραβεστί της πολιτικής που βαφτίζετε σοσιαλισμό τον χειρότερο οικονομικό φασισμό.
  • Όξω τραβεστί πατριώτες που βαφτίζετε πατριωτισμό το εθνικό ξεπούλημα και την υποδούλωση της πατρίδας.
  • Όξω τρελλά αγόρια που νομίζετε ότι μπορείτε να μας δουλέψετε λες και είσαστε σε drag queen show, με δονητή το μνημόνιο και φτερά το “ανένδοτο”.
  • Όξω αδελφότητα της απάτης, της αλλαξοκωλιάς και των υμετέρων, που διεθνιστικά είχατε στήσει το έργο με ότι αδελφή ψυχή κυκλοφορούσε στον πλανήτη, για να σοδομίσετε τους ιθαγενείς στην Ελλάδα και σε κάθε πατρίδα.
  • Όξω πουτανάκια της Χόχτιφ και της Θύσενκρουπ που ουρλιάζατε για τον βασικό μέτοχο και τώρα χαρίζετε πρόστιμα σε Τέμπη, δίνετε Κερατέες, μαζί και δύο “θηλασμούς” σε κάθε εργολάβο – ευρωεργοδότη.

…και αν επαληθευτεί το πιο “πούστικο” σενάριο,

Ξέρετε, αυτό που λέει ότι η ανακοίνωση της Τρόικας ήταν ένα μεγάλο θέατρο για να “σοκαριστείτε”, να αντιδράσετε και να το παίξετε Βελουχιώτηδες,

…ώστε να τσαμπουκαλευτείτε και να χαθεί η επόμενη δόση,

…για να βρείτε αφορμή να ρίξετε την χώρα στο χάος με παύση πληρωμών (μισθών και συντάξεων εννοείται, οι νταβάδες θα πληρώνονται κανονικά),

…ώστε να κάνετε εκλογές με λίστα και να φτιάξετε συγκυβέρνηση,

…για να ξεπουλήσετε την πατρίδα ευκολότερα χωρίς ενοχλητικούς, υπό την απειλή της πείνας,

Τότε απλά θα δεν θα γευτείτε Έλληνα Πούτιν, αλλά Έλληνα Λένιν.

…ώστε να ζήσετε μία στιγμή ηδονής, πριν τον ανασκολοπισμό.

http://www.paspaase.gr/images/stories/golden%20boys.jpg

στα χρυσοπληρωμένα σίδερα του Κωλοτράβα.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr