«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Κυριακή, Φεβρουαρίου 6

Οι μετανάστες είναι μετανάστες… είπε χθες ο Υπουργός , κι αυτή η ελληνίδα τι φταίει κ. Πεταλωτή ; είναι λαθρομετανάστης ;

aendjulia
Ελληνίδα, θύμα κλοπής και βιασμού από λαθρομετανάστες (Φωτογραφίες ΣΟΚ) Την έκλεψαν...την έβγαλαν γυμνή στο δρόμο και μετά την βίασαν !  Κινητοποιούνται και οι αντιρατσιστικές οργανώσεις παρέχοντας άσυλο στη Νομική Σχολή...στους "μαύρους κακοποιούς". Την ίδια στιγμή η Χρυσή Αυγή καλεί σε συγκέντρωση στο Αγ Παντελεήμονα με προβολή βίντεο...και με κεντρικό σύνθημα "έτσι θα βιάσουν και τα δικά σας κορίτσια". Αλλά ας δούμε πως έχουν τα στοιχεία του ρεπορτάζ.

Μιε περίεργη υπόθεση άγριας σεξουαλικής κακοποίησης Ελληνίδας Celebrity προσπαθούν να εξιχνιάσουν οι Ελληνικές Αρχές. Έχουν στα χέρια τους φωτογραφικό υλικό και βίντεο τα οποία δείχνουν την άτυχη Ελληνίδα (που εκτός των άλλων έχει πέσει και θύμα πειρατείας στο διαδίκτυο και διασυρμού των προσωπικών της δεδομένων, σε ιστοσελίδες της αλλοδαπής, όπως facebook , Youporn κλπ ) βιάζεται από δύο άγριους λαθρομετανάστες ( αφρικανικής εθνικότητας) σε πολυτελή βίλα των Νοτίων Προαστίων!
Εικάζεται οτι πριν δεχθεί την σεξουαλική κακοποίηση, δέχθηκε επίθεση από συνεργούς τους με σκοπό την κλοπή. Τρομοκρατημένη και με ότι βρήκε πρόχειρο για ρούχο ...βγήκε στο δρόμο, πήρε το πολυτελές της αυτοκίνητο και άρχισε να κυκλοφορεί στους δρόμους σε νότιο προάστιο της Αθήνας . Ωστόσο κανείς συμπολίτης μας δεν βρέθηκε να την βοηθήσει. Έτσι η σπείρα των αλλοδαπών κακοποιών την καταδίωξε και την εγκλώβισε, σε επίσης πολυτελές διαμέρισμα της περιοχής .Εκεί υπέστη απανωτούς βιασμούς από τα ανθρωπόμορφα κτήνη, ενώ ένας τρίτος κατέγραφε τις σκηνές σε βίντεο με προφανές στόχο να τις αναρτήσει στο διαδίκτυο και να κερδοσκοπεί αποκομίζοντας τεράστια κέρδη. Αφού το αντίτιμο για κάθε βίντεο στοιχίζει 11 ευρώ . ( Κλασική περίπτωση διακίνησης πορνογραφικού υλικού μέσω διαδικτύου)
Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των δραστών και των διακινητών του ροζ υλικού, στο σατανικό και εκτός των ελληνορθόδοξων αρχών ίντερνετ!
Αναμένονται εξελίξεις και δηλώσεις πολιτικών...Επίσης λαμβάνονται μέτρα για την αποτροπή της παροχής  ασύλου στους κακοποιούς λαθρομετανάστες από αναρχικά και αντιρατσιστικά στοιχεία ! Είναι άγνωστες οι  προθέσεις  και η στάση  των πρυτανικών  αρχών !    ΠΗΓΗ

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr