«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Φεβρουαρίου 10

225.000 επιχειρήσεις θα βάλουν λουκέτο μέχρι το 2012 – 320.000 εργαζόμενοι θα βρεθούν στο δρόμο

http://www.tsantiri.gr/wp-content/media/2011/02/louketo_496_355-300x214.jpgΕάν αυτό το σκοτεινό σενάριο γίνει πραγματικότητα υπολογίζεται ότι θα χάσουν τη δουλειά τους περίπου 320.000 εργαζόμενοι.
Πάνω από μια στις τέσσερις επιχειρήσεις θεωρεί πολύ πιθανό να βάλει λουκέτο το επόμενο διάστημα (μέχρι τα μέσα του 2012) και με δεδομένη την περαιτέρω επιδείνωση των εκτιμήσεων των επιχειρήσεων για τη μείωση της ρευστότητας και των επενδύσεων, η μάχη στην αγορά φαίνεται ότι γίνεται για να υπάρξει αναδιανομή του τζίρου, κατά την άποψη των μικρομεσαίων επιχειρηματιών.
Αυτό σημείωσε ο πρόεδρος της Γενικής Συνομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Ελλάδος κ. Δ. Ασημακόπουλος σε συνέντευξη Τύπου όπου παρουσιάστηκαν τα συμπεράσματα της εξαμηνιαίας έρευνας του Ινστιτούτου Μικρών Επιχειρήσεων της συνομοσπονδίας που πραγματοποιεί σε συνεργασία με την εταιρεία MARC.
Αυτή τη φορά η έρευνα πραγματοποιήθηκε στο μεγαλύτερο δείγμα που έχει γίνει σε πανελλαδικό δείγμα 1.200 πολύ μικρών και μικρών επιχειρήσεων από 24 έως τις 31 Ιανουαρίου 2011.
Σημειώνεται ότι στην προηγούμενη έρευνα που είχε γίνει τον Ιούλιο η εκτίμηση των επιχειρηματιών ήταν ότι μέχρι το τέλος του 2011 θα έχουν βάλει λουκέτο 170.000 επιχειρήσεις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και οι εκτιμήσεις στην τελευταία έρευνα ανεβάζει αυτό το ποσοστό στα 225.000 λουκέτα ενώ εμφανίζεται άλλο ένα ποσοστό 220.000 που απαντούν ότι στο επόμενο διάστημα »μάλλον δεν θα συνεχίσουν τη λειτουργία τους».

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr