«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τετάρτη, Ιανουαρίου 5

ΖΟΡΡΟ V/S Ντιντήδων της Βουλής

Τι ήταν κι αυτό που ακούσαμε από τον θρυλικό Ζορό, στην εκπομπή ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ του Γιώργου Παπαδάκη!

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης αποκάλυψε ότι στη Βουλή υπάρχουν ντιντίδες βουλευτές και μάλιστα ένας τέτοιος ντιντής προσπάθησε να τον αποπλανήσει. «Σε πάω πολύ γιατί είσαι δυνατό αγόρι….» του είπε ο ντιντής και συνέχισε με την ανήθικη πρόταση «…τι έχεις να κάνεις το βράδυ; Πάμε μια βόλτα;».

Ευτυχώς κυρίες και κύριοι, ο θρυλικός Ζορό, δεν δέχθηκε την πρόταση του ντιντή , και όταν ο ντιντής του τσίμπησε το μάγουλο, του μπήκαν ψύλλοι στ αυτιά και αμέσως έτρεξε στον αείμνηστο Τζιτζικώστα να ρωτήσει

-Τι είναι αυτός ο κουνιστός που μου τσιμπάει το μαγουλάκι; -Μακριά Παναγιώτη! Γιατί αυτός τα βράδια κάνει βόλτες στο Ζάππειο

Αυτά έγιναν, όπως είπε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, κατά την πρώτη του εμφάνιση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, οπότε και οι αδιάντροποι ντιντίδες τον είδαν νέο και τροφαντό και όρμησαν να τον κουλαντρίσουν!

Τι είναι αυτά τα αίσχη που ακούμε κυρία μου; Και τι πήγαν να κάνουν τα καθάρματα στο αθώο το παιδί; Ας ευχαριστήσουμε τον καλό Θεό που δεν επέτρεψε να διαφθαρεί ο Ψωμιάδης και πέρασε ξυστά ο ντιντής αλλά δεν ακούμπησε ευτυχώς το σημείο που καταλαβαίνετε όλοι.

Ο Ζορό – Ψωμιάδης ΒΙΝΤΕΟ

Κατόπιν ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, όπως διηγήθηκε, έκανε έρευνα μη ανεχόμενος να γίνεται της Βουλής το κιγκλίδωμα. Και εξακρίβωσε ότι στην εποχή του (όταν δηλαδή ήταν αυτός βουλευτής) στη Βουλή υπήρχαν 20 ντιντίδες .Οι τωρινές του έρευνες δείχνουν ότι σήμερα υπάρχουν 18 με 23 βουλευτές ντιντίδες. Επί του πορίσματος της έρευνάς του, δημιουργείται ευλόγως η απορία: Τι σημαίνει 18 με 23; Ή 18 είναι οι ντιντίδες, ή 23. Πως γίνεται να υπάρχει αμφιβολία για τους πέντε; Μήπως θα πρέπει να συνεχίσει την έρευνα ο Ψωμιάδης, ώστε να καταλήξεις σε σίγουρο συμπέρασμα; Διότι δεν μπορούμε να μένουμε με την αμφιβολία.

ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ

Άραγε ποιος απαξιώνει τη Δημοκρατία, ο λαός που διαμαρτύρεται γιατί τον τσάκισαν οι πολιτικοί, ή οι πολιτικοί που ο λόγος τους σπάει καρύδια;

Και κάτι ακόμη:

ΡΕ ΨΩΜΙΑΔΗ ΑΝΤΡΑΚΛΑ και διώκτη των ντιντίδων, πως σε ανέχεται ακόμα αυτός ο τόπος; Μου θύμισες τον Συνταγματάρχη Λαδά, που ως Γραμματέας Δημόσιας Τάξης, έστελνε τους αστυνομικούς στην Πλάκα να συλλαμβάνουν ντιντίδες. Εκείνη η ιστορία είχε κωμικοτραγικά αποτελέσματα. Οι «ύποπτοι» προσάγονταν στα αστυνομικά Τμήματα για να εξακριβωθεί ο ανδρισμός τους. Κανείς δεν έμαθε ποτέ με ποιον τρόπο συνέβαινε η εξακρίβωση.

Όμως ήταν τόσο μεγάλο το ρεζιλίκι που ακόμα και ο δικτάτορας Παπαδόπουλος δεν άντεξε και ξήλωσε τον Λαδά από Γραμματέα. Τώρα τον Ψωμιάδη, ποιος θα τον ξηλώσει;

Δυστυχώς, κανένας.

Και θα συνεχίσουμε να τον βλέπουμε στα τηλεοπτικά παράθυρα, να αφηγείται τους αγώνες του δια την πάταξη των ντιντίδων.

Συντάκτης   Μανώλης Νταλούκας  απο το   Οι Ντιντήδες της βουλής

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr