«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 21

Όταν δεν βολεύει το λέμε μοναξιά…..

έτσι δεν είναι κύριε  αρχισυντάκτη του Αγγελιοφόρου; Εσύ δεν έγραψες σήμερα το κείμενο που ακολουθεί ; Απόφοιτος της μεγάλης του γένους σας δημοσιοκαφρικής σχολής κι εσείς ; Ως φαίνεται δεν διδαχθήκατε τίποτε απ το χθεσινό βραδινό σόου του Μεγκαλοτσάννελου ! “ Η μοναξιά του Μίκι “ γράψατε στον τίτλο σε μια προσπάθεια υποβιβασμού της μεγάλης Αλήθειας , που όπως ομολογείτε ειπώθηκε “με χειμαρρώδη τρόπο” σε ακροατές  πολλαπλάσιους της απλής αναφοράς σε “ένα” ραδιόφωνο. Κι αυτό στην ενταγμένη “υπηρεσία” σας υπάγεται…. “Ένα ραδιόφωνο”, “η μοναξιά  κάποιου”, χιλιάδες  όμως τα αυτιά των ακροατών ,ΤΡΟΜΕΡΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ , μη Συνταγματική  η κάλυψη του Πασοκ  του Παπακωνσταντίνου και του ΓΑΠ.Πραξικόπημα και ΧΟΥΝΤΑ κραυγάζει ο ΜΙΚΗΣ ΜΑΣ ! Όμως οι μηχανές σας της προπαγάνδας και προσπάθειες απαξίωσης του γεγονότος όλων  σας , λειτουργούν στο “φουλ” . Καμιά αναφορά απ το MEGALoVothro  περί Τσαβάρα, ούτε κι από σας , κάνει τζίζζζζ ! -“Μη πιάνεις τη ταμπακιέρα” σκέπτεστε …., κι ας τυγχάνει να είναι  Ο ΜΙΚΗΣ ΜΑΣ κι όχι απλά ο Μίκης ,ΈΙΝΑΙ η φωνή μας , όλων όσων δεν αντέχουμε την κοροϊδία και την απαξίωση απ τα παπαγαλάκια των συστημικών ΜΜΕ ,αλλά ξυπνήσαμε πλέον και μόνο  μένει να δούμε πως θα φυλαχτείτε όλοι εσείς όταν θα “βρέχει” πέτρες….  Δεν έχει ελικόπτερα για όλους σας .

ΥΣ : Έχει χιλιάδες δίπλα του ,μοναξιά όμως όχι.

“Η μοναξιά του Μίκη”

«Είμαι εκτός συστήματος». Αυτό είπε χτες μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Real fm» ο Μίκης Θεοδωράκης (σκίτσο). Και μάλιστα το εξήγησε με το δικό του χειμαρρώδη τρόπο: «Από την ανάλυση που έχω κάνει δεν αναγνωρίζω το σύστημα, γιατί όλα αυτά είναι παράνομα και είμαστε μπροστά σε ένα πραξικόπημα. Και θα έπρεπε να είχαμε συλλάβει όλους αυτούς της τρόικας, διότι δεν είναι δυνατόν μια σύμβαση κολοσσιαίας σημασίας να υπογράφεται μόνο από έναν υπουργό και να μην περνάει από τα 3/5 της Βουλής και να μην υπογράφεται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αυτήν τη στιγμή είμαστε σε ξένη εξάρτηση. Και εγώ ως Θεοδωράκης δεν έχω θέση μέσα σε αυτό το σύστημα», τόνισε ο γνωστός συνθέτης. Που ακόμη και στα 85 του παραμένει ενεργός.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr