«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 13

Προσφυγή του Πατριωτικού Μετώπου στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, για τις «παρακολουθήσεις» του Κινήματος και τις «συνακροάσεις» των τηλεφώνων του, από την Κρατική Ασφάλεια.

Πατριωτικό Μέτωπο

Νίκης 33, 10557, Σύνταγμα, Αθήνα


Τηλ. 2103311642, Φαξ: 2103311652
Τηλ.Εκπροσώπου: 6980292626
www.pamet.gr ,   pametopo@gmail.com
Στον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προσέφυγε με αναφορά του το ΠΑΜ,  με την οποία και ζητά την πλήρη διερεύνηση του πάρα πολύ σοβαρού ζητήματος που ανέκυψε από δημοσιεύματα μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδας, σύμφωνα με την οποία, το Πατριωτικό Μέτωπο «παρακολουθείται» από την Κρατική Ασφάλεια, ενώ στα τηλέφωνά του γίνονται «συνακροάσεις».

      Στην συγκεκριμένη αναφορά την οποία κατέθεσε ο εκπρόσωπος του Κινήματος κ. Σταύρος Βιτάλης, καλεί τον Ανώτατο Δικαστικό Λειτουργό ως Θεματοφύλακα των Νόμων, να προχωρήσει σε όλες εκείνες τις προβλεπόμενες από το νόμο διαδικασίες για να διαλευκανθεί η πάρα πολύ σοβαρή αυτή υπόθεση. Δεδομένου ότι αν τα σχετικά δημοσιεύματα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, έχει τελεσθεί σωρεία κακουργηματικών πράξεων και μάλιστα με παραβιάσεις των κορυφαίων Συνταγματικών επιταγών, που αφορούν στην ίδια τη Δημοκρατία στην Πατρίδα μας.
     Να προσθέσουμε εδώ πως προηγήθηκε αίτημα του Κινήματος προς την ΕΛΑΣ, να δώσει εξηγήσεις επί του δημοσιεύματος και ...η Ελληνική Αστυνομία, απάντησε με μια τυπική επιστολή περί «σεβασμού των νόμων του ελληνικού κράτους και της ελευθερίας της έκφρασης των νομίμως λειτουργούντων κομμάτων όπως το ΠΑΜ», χωρίς να προβεί ως όφειλε σε μια καταρχήν τουλάχιστον διερεύνηση της υπόθεσης.
    Από την πλευρά του το Κίνημα, στελέχη του οποίου περιοδεύουν αυτές τις μέρες στην Πελοπόννησο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του ΠΑΜ και των στελεχών του, για τις επόμενες εθνικές εκλογές, ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να ανεχθεί ούτε στημένα δημοσιεύματα, ούτε τακτικές του Κράτους, που θυμίζουν παλιές, κακές και σκοτεινές εποχές. Καταγγέλλοντας το ακροδεξιό  και νεοταξίτικο ΠΑΣΟΚ για μεθοδεύσεις, που κύριο στόχο έχουν τον εκφοβισμό και την τρομοκράτηση του κοινωνικού και πατριωτικού Κινήματος και οποιουδήποτε εκφέρει πατριωτικό, έντιμο, φιλολαϊκό και ανθρωποκεντρικό πολιτικό λόγο.
    «Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜ «πως, από όλο το πολιτικό φάσμα, που αμφισβητεί ή υποτίθεται πως αμφισβητεί τις επιλογές της κατοχικής συμμαχίας, των τοκογλύφων, των νεοταξιτών και των συνεργατών τους που κυβερνούν τον τόπο μαζί με το ΔΝΤ και την Τρόϊκα, μόνο το Πατριωτικό Μέτωπο, στοχοποιείται, είτε μέσω στημένων δημοσιευμάτων, είτε μέσω του εμπάργκο που του έχουν επιβάλλει τα απαράδεκτα ΜΜΕ, είτε μέσω τέτοιου τύπου «πληροφοριών, περί παρακαλούθησης».
«Αντιλαμβανόμαστε την ανησυχία τους», τονίζει το ΠΑΜ, «δεδομένου πως, από ότι δείχνουν τα πράγματα, η πρόταση του Κινήματος, βρίσκει τεράστια απήχηση στην ελληνική κοινωνία, η οποία πυκνώνει καθημερινά τις οργανώσεις του Πατριωτικού Μετώπου. Ενώ παράλληλα, τους τρομοκρατεί η ξεκάθαρη τοποθέτηση του Κινήματος στα ζητήματα της Πατρίδας και του Λαού μας (http://www.pamet.gr/theseis.php) και το πολιτικό πρόσταγμα που θέτει, να πάψει επιτέλους ο εμφύλιος και η μεταπολίτευση να παράγουν επαγγελματίες πολιτικούς, για να προχωρήσουμε στην Ελλάδα που ονειρεύτηκαν οι κοινωνικοί αγωνιστές αυτού του τόπου.
Είμαστε σίγουροι πως το σύστημα των νεοταξιτών και των διεθνών τους συμμάχων, θα συνεχίσει να εφεύρει μηχανισμούς και τρόπους είτε τρομοκράτησης είτε αλλοίωσης της έκφρασης του Πατριωτικού – Δημοκρατικού Κινήματος. Πότε κουνώντας μας απειλητικά το δάχτυλο και πότε κατασκευάζοντας νέους «σωτήρες», με δεδομένη την πλήρη χρεωκοπία του « επαγγελματικού πατριωτισμού» του τύπου «ζήτω η πατρίδα ζήτω η θρησκεία 3 βιβλία 40 ευρώ». Εμείς ως καθαρόαιμο Κίνημα, βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα του Λαού, χωρίς «σωτήρες, μεσσίες και από μηχανής θεούς που θα έρθουν να μας σώσουν», έχουμε «γνώση» και φροντίζουμε να μην ξεχνάμε πως «αλλού τα κακαρίσματα και αλλού γεννούν οι κότες» ή ακόμη, πως, «αλλού οι σπίθες και αλλού οι φωτιές». Μένοντας παράλληλα πιστοί στις αρχικές μας διακηρύξεις, προτείνουμε και θα συνεχίσουμε να προτείνουμε στον ελληνικό λαό την πλήρη αλλαγή του πολιτικού σκηνικού με διαδικασίες και επιλογές άμεσης δημοκρατίας, με επιστροφή στην κοινωνία της αλληλεγγύης και αποκατάσταση της κουρελιασμένης προσωπικής και εθνικής μας αξιοπρέπειας». Καλώντας παράλληλα τα μαζικά Κινήματα, να συνεχίσουν τον απεγκλωβισμό τους από τα κομματικά και τα συντεχνιακά μαγαζιά, παίρνοντας καθημερινά την υπόθεση του αγώνα για  Δημοκρατία, Ισονομία και Ισοπολιτεία, στα χέρια τους.

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr