«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Παρασκευή, Ιανουαρίου 28

Τετραπλασιασμός των ελληνικών εξαγωγών ελαιολάδου στη Βουλγαρία

Τετραπλασιάστηκαν οι ελληνικές εξαγωγές ελαιολάδου στη Βουλγαρία, τα τελευταία τέσσερα έτη, με αποτέλεσμα η Ελλάδα να αποτελεί πλέον το βασικό ανταγωνιστή της Ιταλίας στη βουλγαρική αγορά, έχοντας υπερκεράσει την Ισπανία.
Από τη βουλγαρική αγορά εξαφανίστηκε πλήρως, από το 2006 κι έπειτα, η Πορτογαλία, ενώ οι τουρκικές εξαγωγές ελαιολάδου καταγράφουν σταθερά καθοδική πορεία, επισημαίνεται σε έρευνα του γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΟΕΥ) της ελληνικής πρεσβείας στη Σόφια.
Η Ελλάδα εδραίωσε τη θέση της στην τοπική αγορά ελαιολάδου και οι μελλοντικές προοπτικές για την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας της στη βουλγαρική αγορά είναι ευοίωνες. Και αυτό διότι καταγράφεται σταδιακή στροφή των Βούλγαρων καταναλωτών προς προϊόντα υγιεινής διατροφής, τονίζεται στην έρευνα, που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2010. Σύμφωνα με όσα επισημαίνονται, “αυτό το οποίο πρέπει να αντιληφθούν οι Ελληνες παραγωγοί είναι πως οι βασικοί μας ανταγωνιστές είναι, πρωτίστως, οι Ιταλοί και, δευτερευόντως, οι Ισπανοί. Αλλες χώρες, όπως π.χ. η Τουρκία, δε διαθέτουν ούτε τις δική μας παράδοση ούτε τη δική μας ποικιλία προϊόντων ελαιολάδου  ούτε, κυρίως, τη δική μας παρουσία στην τοπική αγορά“.

Και εδώ στη Χαλκιδική, τον ευλογημένο και πλούσιο τόπο , που πολλοί έξω και μέσα ζηλεύουν και θα ήθελαν να βρίσκονται εδώ , έχουμε αρκετούς ελαιοπαραγωγούς.Το επιμελητήριο και οι ενώσεις τους , άραγε τα βλέπουν αυτά ; , ή μήπως  θεωρούν τους ελαιοπαραγωγούς άλλων περιοχών της πατρίδας μας ανταγωνιστές και κοιτάνε ο καθένας τη πάρτη του κατά τη μόνιμη τακτική τους ; Κι αφήνουν τους σωστά οργανωμένους  Έλληνες συναδέλφους τους να μονοπωλούν το προϊόν…

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr