«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Σάββατο, Ιανουαρίου 29

ΧΡΙΣΤΟΥΔΟΥΛΟΣ. ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΟΣΟ ΠΟΤΕ!

assets_LARGE_t_420_132068 Σαν σήμερα πριν τρία χρόνια κοιμήθηκε ο Μακαριστός Χριστόδουλος. Πολλά έχουν γραφθεί από έγκυρους δημοσιογράφους. Είχε πολλούς θαυμαστές αλλά και σκληρούς διώκτες. Ένα είναι γεγονός. Ότι η απουσία του σε συνδυασμό με τα τεκταινόμενα στην πατρίδα μας θεωρείτε κάτι περισσότερο από απουσία!
Εγώ θέλω μέσα από τα γραφόμενα μου να υπενθυμίσω ορισμένα αποσπάσματα από τους λόγους του τα οποία όχι μόνο θα μείνουν στην ιστορία αλλά σήμερα είναι επίκαιρα όσον πότε!

Σας υπενθυμίζω μερικά εξ αυτών:

  1. “Με τρομάζει ο όρος ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Και στην προπολεμική Γερμανία του ΧΙΤΛΕΡ γινότανε λόγος για μια ΝΕΑ ΤΑΞΗ. Βέβαια οι συνθήκες σήμερα είναι διαφορετικές. Φοβάμαι ότι αυτή Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ προέρχεται από μία υπερδύναμη, η οποία είναι σε θέση να επιβάλλει την βία των όπλων , για να σε απωθήσει στο περιθώριο και να εξοντώσει βιολογικά όποιον αντιδρά. Αυτή η ΝΕΑ ΤΑΞΗ πραγμάτων απειλεί την ανεξαρτησία της ανθρώπινης σκέψης!” Στις 20/10/2002.

Τι έχουμε τώρα; Επιδρομή της ΝΕΑ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ , κλωνοποιημένα  προϊόντα, έλεγχος σκέψης μέσω των ΜΜΕ κ.λ.π. ! Είχε άδικο;

  1. Αν ακολουθηθεί το σχέδιο ΑΝΑΝ , οι Κύπριοι καλούνται να ξεχάσουν την Ελλάδα ,την γλώσσα τους και την ιστορία τους.

Τι έχουμε τώρα; Οργανωμένη προσπάθεια να διαλύσουν τα πάντα με την ανοχή μας!

  1. “Τα χέρια του στάζουν αίμα και όμως τον είδαμε τον κ. Κλίντον να προσεύχεται για την ειρήνη”.

Τι μας λένε οι κυβερνώντες; Κλαίνε για μας αλλά μας συντρίβουν!

  1. “Οι καταστάσεις αλλάζουν, δόξα σοι ο Θεός” . Από την συνάντηση με πρωθυπουργό Καραμανλή.23/23/2004.

Ήλπιζε ο Μακαριστός ότι θα δώσει λύση για τις ταυτότητες. Αλλά πουλήθηκε οικτρά.

5. “Αγοράζετε ένα κομμάτι κρέας . Το κομμάτι αυτό είναι στέρεο πράγμα .Όσο και να το πατήσεις από δω .όσο και να το πατήσει από κει θα διατηρήσει το σχήμα του. Όταν όμως το βάλεις στην κρεατομηχανή γίνεται κιμάς. Και τον κιμά τον πλάθεις όπως θέλεις. Τι προτιμάτε να είστε; Κρέας η κιμάς;”  Από την ομιλία του στις 29/10/201 σε μαθητές τους ΑΡΣΑΚΕΙΟΥ.

Τι προσπαθούν βάσει σχεδίου να μας κάνουν; ΚΙΜΑ!!

Υπάρχουν και άλλα που έχουν λεχθεί και είναι όχι μόνο ενδιαφέροντα αλλά ταυτόχρονα επίκαιρα.

Ερωτώ είχε άδικο; Δεν έχουμε επιδρομή της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ στην χώρα μας; Τι προσπαθεί , η εκπομπή 1821 του ΣΚΑΙ ; Να μας πείσει ότι οι Έλληνες και καθαροί δεν είμαστε και με τους Οθωμανούς ήμασταν άρχοντες! .

Πολλά μπορεί κανείς να πει για την αλλοίωση της χώρας!

Μιλάει κανείς; Που είναι ,η Κυβέρνηση , αντιπολίτευση, εκκλησία στην επιδρομή που δέχεται η χώρα μας να γίνει κιμάς; Αν ζούσε οΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ η ο ΤΑΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ θα είχαμε τέτοια καταστάσεις; Μήπως γι αυτό έφυγαν νωρίς;

Τι λέει ο λαός μας; Λείπει η γάτα και χορεύουν τα ποντίκια. Μόνο που τώρα ,δεν χορεύουν απλώς ποντίκια , αλλά γιγάντιοι αρουραίοι της Παγκοσμιοποίησης!

Υ.Γ. Αυτά και πολλά άλλα θα τα βρεις στο βιβλίο του Δημ. Ριζουλη << Η ΠΑΡΑΚΑΤΑΘΗΚΗ ΜΟΥ>>.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΣ

πηγη

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr