«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Πέμπτη, Ιανουαρίου 13

ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΣΤΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΑ ΕΜΜΙΣΘΑ ΛΥΚΟΣΚΥΛΑ ΤΩΝ ΕΡΓΟΛΑΒΩΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ

Σ.I. :  Εμείς δεν παρακολουθούμε ούτε  Ραδιο Αρβυλα  ούτε και κανένα άλλο χουντοκάναλο. Ως εκ τούτου δεν έχουμε  πλήρη  “εικόνα” ,αλλά επι της ουσίας τα λεγόμενα του  ΜπαρμπαΝίκου μας βρίσκουν σύμφωνους.Το Βέλιο δεν τον ξέρουμε καν ,όσο για τους “Κανακηδες” ,σατυρική εκπομπή είναι ,θα έπρεπε λίγη παραπάνω προσοχή .  Καρντάσια  ! δεν σας παρακολούθησα , δεν έχω άποψη αλλά πάντα λίγη προσοχή χρειάζεται.

Και ξαφνικά, αφού τους προέκυψε Γκλέτσος βαρβάτος, οι ιδιώτες καναλάρχες, που κατά σύμπτωση είναι και μεγαλοεργολάβοι δημοσίων έργων, ξέχασαν τον κον κον Αντωνίου της αρχηγίας, των άχρηστων μηνύσεων και της διακοπής των αιτημάτων μας στη πλημμύρα του Ευρίπου, και ξέθαψαν τους επαγγελματίες νεκροθάφτες. Ο πίπας Βέλιος και ο Κανάκης της μυτοεισρόφησης με τους συν αυτόν, άρχισαν (ως συνήθως σε έκτακτα “περιστατικά” τους) ξεκάρφωτο και απρόκλητο πόλεμο εναντίον του Απόστολου Γκλέτσου, με άφθονη πρασινομπουρδολογία. Ταυτόσημα. Στη συνέχεια, εντελώς τυχαία, και ενώ όλοι οι κάτοικοι της Στυλίδας έκλεισαν σπίτια και μαγαζιά, για να πάνε στη Λαμία για συμπαράσταση στον Απόστολο, πήραν κονσέρβα τους Βελιο-Κανάκηδες, οι κουτσομπολίστικες τηλεοπτικές εκπομπές των εργολάβων, για να παίξουν αναπαραγωγή φθοράς και συκοφαντίας με υπονοούμενα για το “γνωστό οξύθυμο” του χαρακτήρα, για τη δίψα για προβολή του Γκλέτσου και άλλες μαλακίες. Έβλεπαν το αυτονόητο των ενεργειών του Δήμαρχου σαν δήθεν παρανομία του και έκαναν γαργάρα τις παρανομίες της κυβέρνησης και των εργολάβων-διαχειριστών διοδίων. Ακόμα και γελοιοποίηση επεχείρησαν με σκηνές από ταινία με τον ….Παπαφλέσσα και από τους “300″ έπαιξαν τα καθίκια!!!


Η πλάκα είναι, ότι όλα τα π@ρν@κάναλα έπαθαν τη …πλάκα τους, γιατί βομβαρδίστηκαν άμεσα από διαμαρτυρόμενους θεατές, που εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για το σάπιο καθεστώς και τη συμπαράστασή τους προς τον Απόστολο Γκλέτσο. Σιγά-σιγά οι μπινέδες, άρχισαν να υποχωρούν με την ουρά στα σκέλια, για να καταντήσουν στο τέλος να γλείφουν τον Δήμαρχο Στυλίδας.

ΑΠΟΣΤΟΛΕ, ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ!!! ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ

απο  :   ΜπαρμπαΝίκος

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr