«Η Ελλάδα επιζεί ακόμα, επιζεί νομίζω μέσα από διαδοχικά θαύματα. Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα. Πολλά κεφάλια θα σπάσουν. Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.» Nίκος Καζαντζάκης.
Χαμογέλα μιά καινούργια μέρα παντα αρχίζει, πές Καλημέρα !!! Χαμογελώντας ....... Έχεις κάτι να μας πείς ;..... Κάτι για να δημοσιεύσουμε ;..... Να διαμαρτυρηθείς για ένα δημοσίευμα δικό μας ή και άλλο θέμα ;..... Στείλε μας e-mail απο εδώ : catakravgi@gmail.com ή πάρε μας τηλ. 6 9 4 5 3 5 0 2 7 6 ".......Λένε πως το αιώνιο είναι στιγμές.. καλά φυλαγμένες στο "σφουγγάρι" της καρδιάς... ποτέ δε χάνουν, λένε, το άρωμα, ποτέ δεν αφήνουν την θάλασσα τον ήλιο ή την βροχή, να χάσουν την υφή τους... Κι όταν διψάμε, λένε, στα χείλη της ψυχής, το σφουγγάρι αυτό, ζωή ξαναδίνει...
Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα Ξέρω να κλαίω, να γελάω, να πονώ ξέρω να λέω την αλήθεια πέρα ως πέρα γι' αυτό κι εγώ θα σας το πω... Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Κι έτσι όλοι μαζί κι αντάμα να τραγουδάμε τα δίκια της ζωής να τραγουδάς κι εσύ απ' την πλατεία να μάθεις φίλε μου σωστά να ζεις Τραγούδι λέω δυνατά ν' ακούσουν όλα τα παιδιά ν' ακούσει η πολιτεία κι απ' το τραγούδι μου αυτό παλιάτσοι άλλοι εκατό να βγουν στην κοινωνία Ένας παλιάτσος είμαι εγώ καλή σας μέρα... ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΤΩ ΔΕΞΙΑ !!

Τρίτη, Ιανουαρίου 11

ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ Ο ΓΚΛΕΤΣΟΣ!!! και άλλοι κυκλοφορούν ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ…

gletsos <<Ότι κι αν κάνουν δεν θα μας λυγίσουν>>

***φωτογραφίες από κόσμο που κατάφερε να φτάσει μέχρι εκεί…

Συνθήματα που φωνάζει ο κόσμος

<<Απόστολε προχώρα, μπας και ξυπνήσει η χώρα>>

<<Απόστολε θυμήσου είμαστε μαζί σου>> και

<<Απόστολε μαζί μέχρι τη Βουλή>>

<<Απόστολε προχώρα και γκρέμισέ τα όλα>>

Ως κοινός εγκληματίας θα περάσει τη νύχτα ο Απόστολος Γκλέτσος στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδας, αφού ο Εισαγγελέας έδωσε εντολή να παρουσιαστεί στα δικαστήρια αύριο το πρωί στις 9.00΄, ενώ η αρχική  εντολή ήταν να οδηγηθεί στα δικαστήρια σήμερα στις 19.00 το απόγευμα.
΄Οταν έγινε γνωστή αυτή η απόφαση του Εισαγγελέα, οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το δικαστικό μέγαρο Λαμίας για  να του συμπαρασταθούν, αυτή την ώρα ξεκίνησαν πορεία προς το αστυνομικό μέγαρο.
<<Ότι κι αν κάνουν δεν θα μας λυγίσουν>> δήλωσε αποκλειστικα στο Lamia Report ο Απόστολος Γκλέτσος.

***Για να…χρυσώσει το χάπι το Υπουργείο Υποδομών έβγαλε ανακοίνωση με την οποία θα δώσει 1000 κάρτες ελεύθερης εισόδου στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής! Το κόστος των καρτών ελευθέρας διέλευσης, είναι πολύ μεγάλο για το ελληνικό δημόσιο αφού το 9μηνο που πέρασε μόνο η συγκεκριμένη κοινοπραξία εισέπραξε 70 χιλιάδες ευρώ για τα διόδια που εκμεταλλεύεται από την Πελασγία μέχρι την Λεπτοκαριά.


UPDATE!!! ΜΕ ΦΩΤΟ . Ενταση στα ΔΙΟΔΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ, όταν συνεργεία της εταιρίας προσπάθησαν να τοποθετήσουν εκ νέου τις πλαϊνές μπάρες και να φράξουν και πάλι τις διαβάσεις που άνοιξαν τα μηχανήματα του Δήμου Στυλίδας…… Μπροστά στη θέα των συνεργείων, πολίτες επενέβησαν και δεν τους επέτρεψαν να επισκευάσουν και να αποκλείσουν τις διαβάσεις…..

όλο το ρεπορτάζ είναι από το lamiareport.gr!

buzz it!

Blog Widget by LinkWithin

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια για ενα Μπλογγερ,είναι οπως λέει και ο Aaton ,οτι είναι το χειροκρότημα για τους καλλιτέχνες.Αφήστε το σχόλιό σας το χρειαζόμαστε.

www.olympia.gr